Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hét végére?...

Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Figyelt kérdés
Gondoltam itt összegyűlhetnénk 🙂

2020. ápr. 26. 20:45
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/208 Korkin ***** válasza:

Ohhhh de sajnálom:(

Nekem meg csak most lesz ovum..de en mar most elengedem ezt a honapot. Maskor szoktam erezni a peteerest, most semmi. Nulla erzekenyseg pedig mar a 10. Napon jarok es 12-13-on van ovum.

Kicsit elfaradtam a sok remenykedesben :(

Tudod Stangli en azt mondom, olyan jo lenne ilyenkor 1 picit a jovobe kukkantani.

Sztem se te se en nem problemaznank itt, ha vk megveregetne a vallunkat es azt mondana: meg 2 honap is sikerul, nyugi..tudom h ez lehetetlen..😁😁😁de mar muszaj humorral elussem a 'nyomorunkat'.

Sajnalom, tudom milyen nehez, velem 1 hete volt ugyan ez.probald meg osszekaparni magad es ujra felepiteni a bizakosast a kovetkezo ovuig!!!

En szoritok Neked nagyon :)

Majd írsz azert neha?

2020. jún. 3. 20:32
 122/208 Stangli ***** válasza:
100%

Köszi Korkin,

Ne engedd azért ilyen korán el. Mármint ha ez csak annyit jelent h nem gorcsolsz rá, akkor engedd olyan magasról amennyiről csak tudod! :)

2020. jún. 3. 21:33
 123/208 Korkin ***** válasza:

Oksi, igyekszem.

Most elkezdtem jógázni, a meditálás talán majd segít :)

Előző terhességemnél is jártam jógázni, meg is lett az eredménye.

A babám 3 hós kora óta eleinte 14 majd 12 órákat alszik éjjelente :)

Amugy nekem most lesz a napokban ovum, ma vagyok a 12.cn-on :)

2020. jún. 5. 11:49
 124/208 A kérdező kommentje:
Helló csajok! Ki hogy áll a ciklusban? Én elkezdtem szedni méhpempőt és inofolicot. A héten pedig kétnaponta van akció 😁
2020. jún. 11. 13:50
 125/208 Stangli ***** válasza:
100%
Nekem lassan kezdődik a termékeny időszak. Voltam dokinál, ha nem sikerül ebben a hónapban, akkor következő ciklussal indul a closti. Picit tartok tőle, egyelőre szedem össze a gondolataim és kérdéseim, amiket szeretnék vele átbeszélni mielőtt beveszem.
2020. jún. 11. 14:26
 126/208 Korkin ***** válasza:
100%

Hajraaa csajok.

En epo tul vagyok a peteeresen.

Stangli hogyhogy kapsz clostit? Azt írtad rendben van a peteeresed, vagy?

Csak azert kerdezem, mert nekem is rendben a peteeres korul minden, megsem jon a baba, az orvosom megsem mondta h adna clostit...

2020. jún. 11. 16:28
 127/208 Stangli ***** válasza:
100%
Nem tudom Korkin. Erre is rá szeretnék kérdezni. Pontos ciklusaim voltak, amióta próbálkozunk van benne eltérés 1-2 nap. Eddig azt gondoltam h van peteeres. Megnézte a 3-5 és 21 napi hormont, megnézett uh-n 7. Napon voltam egy 13 és egy 9mm tuszot látott. Gondolom. Hormonok alapján látta h nem lesz sokkal nagyobb. Ő az orvos, biztos vagyok benne, hogy tudja mit csinál csak kicsit félelmetes elolvasva, hogy miket művelhet ez a gyógyszer.
2020. jún. 11. 16:55
 128/208 Korkin ***** válasza:
100%

Értem! Persze, o az orvos..o tudja.

Igen, megertelek, en is felnek..de sok sikersztorit olvastam ezzel kapcsolatban itt az oldalon.

Hallottam olyat is h minden rendben volt (legalabbis azt irta itt az oldalon az erintett) megis 'proba szerencse' alapon kapott clostit es azzal hipp-hopp sikerult a baba..

Szoval probalj bizni az orvosodban, mas nem marad.

Drukkolok tovabbra is :)

En most orvos javaslatara tesztelek korbban, h tudjam akar sikerult -e csak a kemiai terhesseg, h abbol lehessen kovetkeztetni arra h le van-e tapadva a petevezetom vagy sem..azt mondta a.dokim h semmi nem torvenyszeru de 12 honap alatt "illik" mar legalabb 1 kemiainak becsuszni.

Te errol hallottql valamit?

2020. jún. 11. 21:16
 129/208 Korkin ***** válasza:

Csajok, ki h all?

Tesztel vk mostanaban?

2020. jún. 13. 23:21
 130/208 A kérdező kommentje:
Nekem még odébb van.. 😕
2020. jún. 14. 00:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!