Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Ohhhh de sajnálom:(
Nekem meg csak most lesz ovum..de en mar most elengedem ezt a honapot. Maskor szoktam erezni a peteerest, most semmi. Nulla erzekenyseg pedig mar a 10. Napon jarok es 12-13-on van ovum.
Kicsit elfaradtam a sok remenykedesben :(
Tudod Stangli en azt mondom, olyan jo lenne ilyenkor 1 picit a jovobe kukkantani.
Sztem se te se en nem problemaznank itt, ha vk megveregetne a vallunkat es azt mondana: meg 2 honap is sikerul, nyugi..tudom h ez lehetetlen..😁😁😁de mar muszaj humorral elussem a 'nyomorunkat'.
Sajnalom, tudom milyen nehez, velem 1 hete volt ugyan ez.probald meg osszekaparni magad es ujra felepiteni a bizakosast a kovetkezo ovuig!!!
En szoritok Neked nagyon :)
Majd írsz azert neha?

Köszi Korkin,
Ne engedd azért ilyen korán el. Mármint ha ez csak annyit jelent h nem gorcsolsz rá, akkor engedd olyan magasról amennyiről csak tudod! :)

Oksi, igyekszem.
Most elkezdtem jógázni, a meditálás talán majd segít :)
Előző terhességemnél is jártam jógázni, meg is lett az eredménye.
A babám 3 hós kora óta eleinte 14 majd 12 órákat alszik éjjelente :)
Amugy nekem most lesz a napokban ovum, ma vagyok a 12.cn-on :)

Hajraaa csajok.
En epo tul vagyok a peteeresen.
Stangli hogyhogy kapsz clostit? Azt írtad rendben van a peteeresed, vagy?
Csak azert kerdezem, mert nekem is rendben a peteeres korul minden, megsem jon a baba, az orvosom megsem mondta h adna clostit...

Értem! Persze, o az orvos..o tudja.
Igen, megertelek, en is felnek..de sok sikersztorit olvastam ezzel kapcsolatban itt az oldalon.
Hallottam olyat is h minden rendben volt (legalabbis azt irta itt az oldalon az erintett) megis 'proba szerencse' alapon kapott clostit es azzal hipp-hopp sikerult a baba..
Szoval probalj bizni az orvosodban, mas nem marad.
Drukkolok tovabbra is :)
En most orvos javaslatara tesztelek korbban, h tudjam akar sikerult -e csak a kemiai terhesseg, h abbol lehessen kovetkeztetni arra h le van-e tapadva a petevezetom vagy sem..azt mondta a.dokim h semmi nem torvenyszeru de 12 honap alatt "illik" mar legalabb 1 kemiainak becsuszni.
Te errol hallottql valamit?

Csajok, ki h all?
Tesztel vk mostanaban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!