Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )
Figyelt kérdés
Gondoltam itt összegyűlhetnénk 🙂2020. ápr. 26. 20:45
81/208 anonim 

válasza:

Nem figyeltem mikor volt. Elengedtem ezt a hónapot, mondván úgysem jön össze. Szóval lehet később. Hétvégén tesztelek.
Sok sikert mindnekinek
62 voltam.😊
82/208 Korkin 

válasza:

Kedves 62-es mi lett veled? Teszteltel vegul? :)
83/208 anonim 

válasza:

Szia. Nem. 12 nap késéssel megjött sajna. De majd következőre sikerül. 😊
84/208 Korkin 

válasza:

Oh, sajnálom.ha ennyit késett lehet h elindult vm.
Kegközelebb tuti sikerül, hajrá!
85/208 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Ki hogy van,itt az újabb hónap vége, 1 hét és ujra bizakodhatunk.
Érez vki vmit?
Nem tudom hanyas vagyok, irtam végig 😀
86/208 anonim 

válasza:

Én 9.-nek szóltam hozzá elsőnek a kérdéshez, és végig így emlegettem magam a válaszok alatt. Ma a 7.dpo-n vagyok. Igazából a szokásos cici növekedés megvan most is, de érdekes módon nem fajnak annyira, mint előző ciklusokban. Megérzésem nincsen, csak reménykedek, hogy hátha ez a mi hónapunk lesz már. Párom születésnapja körül szuletne meg a babank, ha most megfogant, és minden jól megy. Csodaszép ajándék lenne. :)
87/208 anonim 

válasza:

K vagyok.
12dpon vagyok. A görbém elég csúnya lett, tegnapi tesztem negatív. Elengedem már most ezt a hónapot
88/208 Korkin 

válasza:

Kedves K sajnälom :(
Nekem epp ma jött meg, vagyis meg barnäzok, de most mar biztos megjön, epp a 12.dpon teszteltem en is negativat.
Nem baj, majd legközelenn..
Ti hanyadik honapnal järtok?
89/208 anonim 

válasza:

K vagyok. Tegnap barnáztam, fel is tettem egy tampont, még gyógyszert is kellett bevennem, hánytam, rosszul voltam a hasfájástól, biztos voltam benne, hogy ömlik már.. erre este kiveszem a tampont, éppen valami piros maszat volt rajta.. nem értem
90/208 Stangli 

válasza:

Sziasztok! Nekem még sok van hatra. (És az is lassan telik) megtettünk mindent ami rajtunk múlt. Megy a szurkolás mindenkinek akinek még aktuális. K! Nem lehet, hogy beágyazódás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!