Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hét végére?...

Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Figyelt kérdés
Gondoltam itt összegyűlhetnénk 🙂

2020. ápr. 26. 20:45
 181/208 Korkin ***** válasza:
100%

Sajnalom!

Akkor most fel a fejjel, uj honap es uj remenyt kaptok! :)

A closti biztos segiteni fog.

Hogyan kell szedned es mennyit?

@nekem sokat segitett a meditalas. Gondolhatjatok h ra voltam mar pörögve a temära 11 honap utan..

Gondoltam egyet es elmentem kismama jogara, amire anno jartam a kisfiammal. Es lass csodat rögtön abban a honapban sikerult is a baba.

Mindegy milyen modon tudsz meditalni, akor jogaval, akar egyedül otthon, de szerintem egy probat meger :)

2020. jún. 30. 10:07
 182/208 Stangli ***** válasza:
Köszi Korkin! Próbálom így nézni, csak ilyenkor már az van, hogy jöjjön meg, hogy kezdődjön az új hónap, új esély. Na meg tudod jó lenne ha valaki mrgveregetné a vállam hogy jól van hülye még x hónapot bírj ki és sikerül.
2020. jún. 30. 11:38
 183/208 A kérdező kommentje:
Stangli én esküszöm annyira szorítok neked, mintha legalábbis közeli ismerősök lennénk! ❤️ Beszamolsz majd a clostis rásegítésről is?
2020. jún. 30. 14:57
 184/208 Stangli ***** válasza:
100%
De cuki vagy kérdező! Ugyanígy vagyok veletek! Hiába nem sikerült tiszta szívből örülök a Ti boldogságotoknak és Korkinék boldogságának is. Marad a kérdésed a megfigyelt között, ha idő közben elhal a beszélgetés küldök privatot.
2020. jún. 30. 16:04
 185/208 Korkin ***** válasza:
100%

Jajj lányok ma elkezdtem barnázni :( nagyon megijedtem, futottam is orvoshoz, kaptam utrot.

Remelem segít..jajj annyira parazok.

De a doki azt mondta h sok terhessegnel elofordul az elejen barnázás..szoritsatok kerlek!

Olyan nehezen sikerult, most meg ez..

2020. jún. 30. 21:00
 186/208 A kérdező kommentje:
Te legalább kaptál valamit... Én ma felhivtam az orvosom mondta hogy ultrahangon úgysem látna semmit, ha erősödik a barnázás vagy fájdalmas lenne akkor jelentkezzek... Hát köszi... Nyilván az idegesség jót tesz neki...
2020. jún. 30. 21:09
 187/208 Stangli ***** válasza:
100%
Korkin, kérdező! Nincs más alternatíva, minthogy mindennek rendben kell lennie! Fekudjetek, pihizzetek, rendben kell lennetek! A talpam is csuriban értetek! ❤️❤️
2020. jún. 30. 22:39
 188/208 Korkin ***** válasza:

Kösyi Korkin!

Kedves Kerdezo, te nem kaptal semmit a barnazasra?

Hm, nekem is mondjuk azt mondta a dokim, hogy sok- sok esetben jellemzo a barnäzäs, söt akar verzes is,de azert ad tämogato gyogyszert.

Szoritok erted!

Ma jobban vagyok, olyan nehez erzes van a hasam aljaban, de nem görcs mar es a barnazas es alabb hagyott..szedem tovabb a progit es meglatjuk.

De ez a höseg nem segit rajta :(

2020. júl. 1. 14:19
 189/208 Korkin ***** válasza:

Kösyi Stangli :) akarom irni..

huhh mar nekem is agyamra ment a meleg, ne haragudj! :)

2020. júl. 1. 14:20
 190/208 A kérdező kommentje:
Korkin! Nem kaptam tegnap semmit, de ma felhivtam megint őket hogy márpedig ez nem oké hogy barnázok és semmi vizsgálat stb várjak jövő péntekig.. És akkor kapcsolta a doktornőt és ő mondta menjek be ma. Megvizsgált stb és így kaptam progeszteront, jövő pénteken kontroll addig fekvés.
2020. júl. 1. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!