Ki nem várja jövő hét végére? Esetleg utána egy két nappal? (május 2-5? )

Sajnalom!
Akkor most fel a fejjel, uj honap es uj remenyt kaptok! :)
A closti biztos segiteni fog.
Hogyan kell szedned es mennyit?
@nekem sokat segitett a meditalas. Gondolhatjatok h ra voltam mar pörögve a temära 11 honap utan..
Gondoltam egyet es elmentem kismama jogara, amire anno jartam a kisfiammal. Es lass csodat rögtön abban a honapban sikerult is a baba.
Mindegy milyen modon tudsz meditalni, akor jogaval, akar egyedül otthon, de szerintem egy probat meger :)

Jajj lányok ma elkezdtem barnázni :( nagyon megijedtem, futottam is orvoshoz, kaptam utrot.
Remelem segít..jajj annyira parazok.
De a doki azt mondta h sok terhessegnel elofordul az elejen barnázás..szoritsatok kerlek!
Olyan nehezen sikerult, most meg ez..

Kösyi Korkin!
Kedves Kerdezo, te nem kaptal semmit a barnazasra?
Hm, nekem is mondjuk azt mondta a dokim, hogy sok- sok esetben jellemzo a barnäzäs, söt akar verzes is,de azert ad tämogato gyogyszert.
Szoritok erted!
Ma jobban vagyok, olyan nehez erzes van a hasam aljaban, de nem görcs mar es a barnazas es alabb hagyott..szedem tovabb a progit es meglatjuk.
De ez a höseg nem segit rajta :(

Kösyi Stangli :) akarom irni..
huhh mar nekem is agyamra ment a meleg, ne haragudj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!