Szerintetek nem lenne jobb a teherbeesést halasztani a vírus utáni időszakra?
hát ilyen proli nyelvezetű kismamát sem láttam még, attól még hogy szülni fogsz nem lettél Istennő.
Sőt ha én terhes leszek ,én sem leszek kiváltságosabb. sosem nyalták ki a tomporom, köszönöm kérdésed. De nem is simogatom más egóját csak mert szülni fog.
Tisztelem a kismamákat,de csak akkor ha tud kulturáltan viselkedni és nem játssza el Sába királynőjét...
puff puff puff
Nem vagyok kismama te csökkentett értelmi képességű, ezt hogy írjam még le hogy megértsd?
Idézd már kérlek hol voltam proli? Most ezt is magyarázzam el mit jelent? Te sértegettél engem és személyeskedtél hogy egy buta liba vagyok, én csak megvédtem amgam ANÉLKÜL hogy hasonló ocsmány szavakat használtam volna rád. Látom nagyone nem ízlik a válaszom, pedig de, egy erőszakos kis akarnok vagy aki mindenáron nyomná le más torkán az igazát, oltásokról, gyerekvállalásról, és aki máshogy gondolkodik az "buta liba" "magának hülye" meg az összes többi ami kiesett a kis szádon. Ez van, nem mindenki ül be a sarokba mikor a hozzád hasonló nekiáll észtosztani.
Úgyvan írd le még párszor hogy puffpuff, egyéb érved úgysincs, csak ez, meg mások minősítgetése.
Jó ne csinálj gyereket, kit érdekel? Oltasd be magad évi 10x kit érdekel? Nem tudom feltűnt-e de te vagy az egyetlen aki másnak akarja megmondani a tutit nem fordítva szóval mostmár találhatnál magadnak egyéb elfoglaltságot is mint hogy itt égeted magad.
ezért buta libázlak le mert az kulturált reakciód ez volt:
"66%-os én csak egy mocskosszájút látok itt: téged aki terhes nőket cseszeget azzal hogy jóeséllyel beteg lesz a babája, mert most koronavírus van. Amúgy ne zavarjon hogy több nőgyógyász nyilatkozott már ez ügyben, hogy a terhesekre nem veszélyesebb mint más egészséges emberre, nem veszélyeztetettek a kismamák. Engedd már meg hogy neki higgyünk, mint egy ilyen rosszmájú nímandnak akinek egyetlen célja a lekkiterror meg hogy másokat nyomasszon.
Gusztustalan vagy..
És igen, képzeld a GYK gyerekvállalás-nevelés tele van terhes nőkkel. Jéééé micsoda véletlen, "ikszdéikszdé".
Te így csak ne minősíts másokat hogy kiből milyen anya lesz. Hát tuti jobb, mint akinek nincs jobb dolga mások vegzálásánál."
bunkó paraszt módjára reagálsz és aztán csodálkozol ha veled is bunkón bánnak.
azért puffogok mert igyekszem lealacsonyodni a te szintedre. Dedósan hisztiző emberrel így kommunikálok.
ha nem vagy kismama akkor meg végképp túlreagálsz olyasvalamit, amihez neked is annyi közöd van mint nekem -.-"
és amúgy ha én most gyereket vállalnék úgy, hogy a szokásos orvosom sincs (sem a betegségemmel küzdő kismamák szakértője sincs), mert idős és a karantén miatt otthon van, akkor nem kapnék megfelelő gyógyszeres kezelést és akkor a gyerekem olyan betegségekkel jönne a világra, mint farkastorok/nyitott gerinc.
Ezer bocsánat, hogy alapból nem akarom a még nem is létező babámat műtétek sorozatának kitenni azért, hogy az olyanoknak bizonyítsak mint te.
Jesszusom és szerinted ez a TE esetedben nem elfogadható indok? Honnan kéne tudnia bárkinek hogy neked különleges betegséged van amihez van külön orvosod és ezért nem szülnél a világért sem? Ja hogy nem mondod, de találjuk ki. Nyilván ha ezzel inditasz hozzád se szólok de mindegy.
Azért van egy jó nagy különbség közted meg egy átlagos egészséges ember között, aki pl BP-en él és csak azt a vizsgálatot nem tudja elvégeztetni amit nem akar.
Az egyel előbbire meg, igen lemocskosszájúztalak, mert a saját állapotodat eltitkolva tényként közölted hogy nem szülnél most gyereket mert az tuti beteg lenne. Hát bocsi már hogy ez bárkinek úgy jött le hogy "az a gyerek aki most fogan mind beteg lesz".
Félszavakból senki nem ért, de szépen beszólásnak tűnik, ennyi.
Összességében: igen a helyedben én sem szeretnék most terhes lenni. De ahogy neked jogod van mérlegelni meg átgondolni a saját helyzeted, talán másnak is ugyan úgy joga van anélkül hogy te közölnéd csípően hogy "mindenki magának hülye".
pedig ez tény drága, mindenki magának hülye és miért közölném egyből a betegségem, utálom a magukat sajnáltató embereket (ezrét mondom hogy nem nyalták ki a fenekem :P ).
igenis ez egy súlyos pandémia és nem szabad félvállról venni, aki akarja megszívleli a tanácsot, aki nem akarja nem teszi.
szállj magadba .
Tőlem nem kell közölni a betegséged, de ha általánosságban beszélsz, közben fejben arra gondolsz TE miért nem szülnél akkor ne csodálkozz ha neked mennek.
Nem szállok magamba, mert még mindig nincs miért.
Még mindig mindenki maga dönti el mit vállal be, mérlegeli a saját helyzetét, egészségét, anyagi helyzetét stb. Te meg egy nagy senki vagy ahhoz hogy ezért a döntéséért őt lehülyézd. Továbbra is magadat miősíted milyen pöffeszkedő akarnok vagy. De ezt már leírtam, fölöslegesen. Menthetelen vagy. Tipikus toporzékoló kishercegnő, aki csak mondja csak mondja, amíg igazat nem adnak neki, mert ha nem akkor az illető "hülye". Csak mert nem úgy döntene mint ő. És én szálljak magamba, ó hogyne.
Amúgy nem úgy volt hogy van jobb dolgod? :)))
Nem tudod elengedni ugye? Tiszta ideg vagy hogy nem simizem meg a buksidat amiért egy tucat vad idegent hülyézel le ismeretlenül, és még neked áll feljebb.
Eszméletlen.
Itt te vagy az egyetlen aki szapulja a másikat, nem csak egem mindenkit aki máshogy cselekszik/cselekedne lehülyézed. Szóval az agresszív és buta szókat én nagyon nem venném a számra, vagy esetleg nézz bele egy tükörbe.
Te ugyan úgy kardoskosz, ugyanúgy tudomást veszel a kommenteimről, szóval mit is szerettél volna mondani?? Bagoly verébnek?
ikszdéikszdé......jajjj annyira kis vicces vagy, meg olyan nyomatékos. Jaaa nem.
Nem tudom mi a poénosabb ahogy annyira komolyan veszed magad, vagy az hogy komolyan még felmerül benned hogy ebben a sztoriban te vagy a jófej.
Elszabadultak az indulatok.
Én a kérdező kommentjéhez tennék még hozzá.
Külföldön (ahol kb. ugyanolyan a vetélés, halálozás, egészségesen születettek aránya!!!) csak a 8. héten nézik meg először a kismamát. Magyarországon agyon vannak vizsgálva, és amit sokan csökkentett vizsgálatnak gondolnak, más fejlett nyugati országban a rutin, általános eljárás.
Ha a 8. hétig megmarad a magzat, megvizsgálnak, és ha nincs baj a véreddel, vizeleteddel, cukroddal, vérnyomásoddal, és nincs korábbi vetélésed, vagy egyéb komplikáció gyanúja felmerül, akkor kapsz kiemelt figyelmet. És ez így helyes.
A terhesség nem betegség, csak más állapot és ehhez mérten vizsgálnak. Nekem is a 8. héten volt időpontom, illetve a 12. héten ultrahang, 16. 20. héten még egy ultrahang, 24. 28. és a 32. héten elmaradt, mivel más okból korházba kerültem és ott elvégezték a szokásos vizsgálatokat, de ha ragaszkodok hozzá, akkor megtartották volna, illetve most volt a 36. héten, következő a 38. héten lesz.
Az első 8. hetin és a 12.-20. heti ultrahangon hívül semmi mást nem néztek, csak a vér, vizelet, vérnyomás hármast, illetve a has átmérőjét nézték. Kérdezhettem ha akartam meg mondhattam ha bajom van, de az egész nem volt hosszabb 15-20 percnél.
Ha lett volna bajom, akkor ennél sokkal többet mehettem volna, és szerinem ez Magyarországon sincs másképp. Nem fognak magára hagyni egy veszélyeztetett terhest, de ha nincs más baja, akkor minek menjen be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!