Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek nem lenne jobb a...

Szerintetek nem lenne jobb a teherbeesést halasztani a vírus utáni időszakra?

Figyelt kérdés
Babát tervezünk és nem tudom mi lenne a jobb. Az egyik csoportban olvastam, hogy többeknek is javasolta a nőgyógyász, hogy jobb lenne inkább kicsit elhalasztani a babavállalást, mire lecseng a vírus. Viszont több helyen meg azt látom, hogy a nők ugyanúgy tömegnek a pozitív teszt ért, meg számolgatják, hogy mikor kellene együtt lenniük, hogy baba legyen. Szerintetek mi lenne a jelen helyzetben a felelős döntés?
2020. ápr. 20. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
0%

én nem bizonygatom, hogy beteg babát fogsz szülni, csak azt írtam, hogy én nem is vágok bele így hogy van kockázat, inkább várok (pedig már nagyon szeretnék) de nem akarok beteg gyereket hozni a világra csak dacból, hogy aztán nézzemn a kínlódását,de elmondhassam neki "azért szenvedsz mert én csakazértis megszültelek"

akkor inkább várok és kisebb kockázattal vágok neki.

Amúgy tudod mit jelent, hogy mocskos szájú?:S ugye tudod, hogy ahhoz káromkodni kell?

nézz bele a szótárba és hűtsd le a buksidat

2020. ápr. 24. 18:52
 52/78 anonim ***** válasza:
0%
és az őszinte vélemény nem rosszindulat(ennek is nézd meg a jelentését), max túlérzékeny kismama lettél, aki MINDENT magára vesz mert nincs jobb dolga.
2020. ápr. 24. 18:54
 53/78 anonim ***** válasza:
0%

ja akik egészségesen szültek, ők az utolsó hónapban kapták el és arra még semmi bizonyíték nincs , hogy ez így lenne ha valaki az elején kapja el, amikor még fejlődik a magzat. Amíg nem bizonyítják be(orvosok és nem te), hogy az elején elkapva sem okoz kárt, addig hülye leszek belevágni.

Ez csak színtiszta logika vagy észérv ami tetszik.

2020. ápr. 24. 19:00
 54/78 anonim ***** válasza:
95%

Én Cyntia nevű válaszolóra gondoltam ő a 12 hetes nem én.

Azt ugye tudod hogy bármikor van esélyed beteg babát szülni? Akkor ne ess soha teherbe mert esély az mindig van rá, és majd magyarázhatsz neki. Most pedig pont annyi esély van vetegségre, mint máskor. Mint mondtam nem vagy orvos, semmilyen tudás birtokában nem vagy, az egész amit előadsz a "jó eséllyel" beteg babákról az csak a te véleményed, amit az ég világon semmivel nem tudsz alátámasztani és pont.

Ahogy írtad influenzába is haltak már bele nők, akkor soha senki ne szüljön mert influenza lesz minden évben? Nyugodj bele korona is....az életünk része lesz nem szívódik fel örökre.

Ja és a zebrán is ütöttek már el embert busszal, tehát akkor az úttestre se lépj ki, mert arra is volt már eset.

Ha te mindennek így akarsz neki menni hogy "volt már rá eset" az a szíved joga, ahogy az is hogy brahiból mondasz véleményt egy olyan vírusról, amiről rengeteg orvosi diplomával rendelkező sem mer, mert benne van annyi, hogy ha nem érzi megalapozottnak a véleményét akkor csendben marad. És nem nyomaszt másokat azzal hogy itt minden második baba beteg lesz.

2020. ápr. 24. 19:02
 55/78 anonim ***** válasza:
0%

amiket írsz az hülyeség....

ugyanis ha és kiemelem HA elkerülhetek valamit(márpedig pándémia nem életed végéig tart max a csúcspont is félévig) akkor inkább elkerülöm, influenzánál is az ORVOSOK (most kapaszkodj, szakemberek állítják) azt mondják kerüljék a kismamák a kontaktust (csak ugye az influenza sosem pándémia méretű).

És ORVOSOK mondják azt is ,hogy most a vírus idején a kismamák kerüljék a kontaktust az emberekkel, lehetőleg maradjanak otthon.

Max téged nyomasztalak, ha ennyire hisztérika leszel egy szimpla véleménytől XD

aki nem hisz nekem, azt úgysem fogja nyomasztani, vagy ha nem akarja hogy nyomasztva legyen már rá sem megy a kérdésre, buta liba -.-" (na Most kicsit mocskos szájú voltam,de ez is egy nagyon könnyed csúnya kifejezés volt)

2020. ápr. 24. 19:11
 56/78 anonim ***** válasza:
0%

ja és igen korona már itt marad örökre,de most is csak azért veszélyes ,mert még nincs ellenszer, amikor már lesz rá gyógyszer olyan veszélyes lesz mint minden betegség amit a kötelező oltásokkal kiiktattak a történelem során ;)

Az írásodból süt az agresszió, ami a tudatlanságodból fakad.

2020. ápr. 24. 19:16
 57/78 anonim ***** válasza:
100%

Igen lesz rá oltás. És? Arról van hiteles adatod, hogy hány ember oltatja be magát pl influenza ellen minden évben? Csak kérdem, mert én ugyan nem. Kezet mosok alap, télen nyáron nem kell hozzá vírus, vitaminokat táplálékkiegészítőket eszek minden nap, tehát tőllem aztán lehet koronás ellenszer is, azt is annyira rohanok majd beadatni mint az influenzaellenit, ahogy rengeteg másik ember is. Csak most ez van porondon, ez körül van a hiszti ezért kap nagyobb figyelmet, mint pl az influenza, amit már mindenki magasról...

Én vagyok agresszív mikor buta libának nevezed a másikat? Kis kultúrlény, ennyi telik tőled? Tudod én egy csúnya szót sem használtam rád, szimplán kifejeztem ellenérzésem a stílusod ellen, meg ahogy beszélsz egy terhes nővel. Látszik agyilag hol állsz...

A maradj otthon meg a kerüld a kontaktot, meg mindenkire vonatkozik észlénykém....Nem csak a kismamáknak kell otthonmaradni, más járvány időszakban meg nincs maradj otthon de alap hogy kezet fertőtlenítesz többször.

Ennyit rólad. Azt meg nem te foogd eldönteni kiscsillag én milyen kérdést nyitok meg, és mire válaszolok. Pont annyi jogom van itt lenni, mint neked akinek az érvei kimerülnek a személyeskedésbe, meg terhes nők rémisztgetésébe.

2020. ápr. 24. 19:40
 58/78 anonim ***** válasza:
0%

még egyszer "kiscsillag" nem rémisztgetek senkit, elmondtam a véleményem és ennyi. aki magára veszi (mint te) hát lelke rajta aki nem veszi magára átnéz ezen. Komolyan mit nem lehet ezen megérteni? a buta libás mini agresszióm kutyafüle a hisztérikus rohamodhoz képest XD

Amúgy ÉN beoltatom magam mindig Influenza elleni oltással, az hogy te sima vitaminnal akarod kivédeni meg kézmosással (ugyanúgy terjed mint a vírus amúgy (mert cseppfertőzéses) az a te butaságodat tükrözi max. Na puffogj még párat :D

2020. ápr. 24. 19:44
 59/78 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem érdekel mi a véleményed arról hogy oltatom-e magam vagy nem, tudod ez is egy olyan kérdés mint más teherbe esése, senkit nem érdekel te mégis belepofázol "kiscsillag".

Köszönöm én így jól vagyok, háziorvos nem is tudom mikor látott utoljára, szóval, nem megyek semmilyen oltásra.

Közöd?

Nézz bele a szótárba te is, az nem vélemény hogy közlöd egy terhessel hogy beteg lesz a babája, az még mindig közönséges rémisztgetés meg rosszindulat. Ezen kívül nincs is másod ahogy látom, tudálékos kis akarnok vagy aki mindenki torkán le akarja nyoni az igazát, holott senkit nem érdekel a szánalmas kis véleménye, semmiről :)

Ennyire nincs életed?

2020. ápr. 24. 19:49
 60/78 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy neked mindenki hisztérikus buta liba aki nem egy véleményen van veled és ezt meri is közölni? Gondolom te az a fajta vagy akinek napi 24ben nyalni kell a popóját, mert mindenkki hülye csak ő helikopter. Tudod van ám olyan is hogy valakinek más a véleménye, és totálba lekaklilja te mit hiszel képzelegsz meg egyebek.
2020. ápr. 24. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!