Anyuka0511 kérdése:
A kérdésem elég gyakori, de fel teszem.6 napja késik a havim. Csináltam tesztet, mintha nagyon halványan lenne ott valami. Émelygek, rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, és két napja vizes folyásom van. Járt már úgy valaki, hogy baba lett belőle?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 17:09
61/66 anonim válasza:
UH-ra attól még remélem elmész.
62/66 A kérdező kommentje:
Persze. Ha nem vérzek akkor igen.
2020. ápr. 20. 15:27
65/66 A kérdező kommentje:
Nem voltam, reggel megjött. :(
2020. ápr. 21. 12:57
66/66 anonim válasza:
:( Remélem, hogy ez a hónap sikeres lesz! :)
Én amúgy nem tudom mi van velem, de tegnap óta a hátam és a hasam fáj. :( Kívánom a grapefruitot és olyan büdösnek éreztem a joghurtot, amit ettem, meg nagyon szétszórt, ill. feledékeny vagyok. (Persze nyilván ezek nem terhességi tünetek, nem vagyok terhes tudom, de furcsa. Remélem semmi komoly, és holnapra jobban leszek, mert csak fekve jó a hasamnak és a hátamnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!