A kérdésem elég gyakori, de fel teszem.6 napja késik a havim. Csináltam tesztet, mintha nagyon halványan lenne ott valami. Émelygek, rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, és két napja vizes folyásom van. Járt már úgy valaki, hogy baba lett belőle?
Előző vagyok:
Ha már ennyit késett, úgy vagyok vele, hogy legyen mégis baba! Ha már ennyire szivatva vagyok. 😂 Gondolom a szoptatás nem befolyásolja az eredményét a teszteknek... sajnos erről kevés infót találok.
Nekem 30-33 napos szokott lenni álltalában a ciklusom. Most vagyok a 42. napon. Tesztet 3-4 napja csináltam, az negatív lett.
Viszont ugyan úgy rosszul vagyok. Csütörtökön megyek orvoshoz, ott majd kiderül.
Lehet hogy ki maradt egy peteérés. Majd ott kiderül. A szoptatás úgy tudom, hogy nem befolyásolja a tesztet.
Én is arra jutottam, hogy nem befolyásoló tényező a szoptatás a teszteknél.
Én most a 36. napon vagyok, amúgy 24-28 szokott lenni, utóbbi időbem 25-26 napra jött meg. Tünetem még mindig semmi különös, csak annyi történt, hogy tegnap este belenyilalt a fájdalom a méhembe, percekig eléggé fájt, és nekem nem vízes folyásom van, hanem krémszerű. Hőm 36,5-36,7 körül van.
Addig nem is akarsz tesztet csinálni? Én kedden még szeretnék egyet, aztán felhívok egy nőgyógyászt (ha nem jönne meg addig).
Csinálok kedden nég egy tesztet ha addig sem jön meg. A kíváncsiság nem hagyná hogy ne csináljak. :)
Ezekhez a hőmérésekhez, meg a folyáshoz nem értek, az két terhességemnél nem is néztem, mert erős volt a teszt. Most olvasgattam a neten, hogy mi utalhat a terhességre, és van ahol azt írják, hogyha megváltozik a folyás, az arra utal. Hát nem tudom!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Én is a legjobbakat kívánom neked!😊
Már alíg várom hogy kedd legyen, kb mintha be lennék sózva. 🤣 Ha az is negatív lesz, akkor nagyon félek majd a csütörtöktől, hogy mit mondanak. Ugye ebbe a helyzetbe még a kivizsgálasok is korlátozva vannak, úgyhogy nem tudom mire számíthatok ha nem vagyok kismama.
Köszi!
Én is nagyon várom a keddet. Érdekes, hogy nem érzem ráfeszülve a dologra magamat, hogy baba legyen, de nagyon örülnék, ha az lenne. :)
Itt is tök sz@r a helyzez a vírus miatt: csak sűrgős eseteket fogadnak, délután nincs is rendelés, telefonon lehet érdeklődni az orvosoktól. Pedig pont volt egy időpontom szerda délutánra, de így sztornózva lett.
Amúgy félek, hogy valami ciszta lehet, bár akkor mások lennének a tüneteim. Vagy arra gondoltam, hogy mert szoptatok még azért késik. De 11 hónapos korától végülis elég normális időközönként jött meg, utóbbi kettőnél pedig az eredeti ciklusnapok voltak. Meg azért kevesebbet is szopizik.
Meg mint már mondtam az volt a furcsa, hogy amikor meg kellett volna jönnie voltak ezek a hasszúrkák pár napig, utána nem. Hőm pedig ma 36,8 volt. Szóval teljesen nem tudom, hogy mi van.
Én is így vagyok vele. Nem tervezett baba lenne, de nagyon örülnék neki. Meg egyben félnék is, mert 3 gyerekkel nem egyszerű. Ott azért már kell logisztika, hogy kit mikor hogyan fürdetsz, etetsz, altatsz stb.. Kettővel sem egyszerű. De meg oldanánk, és nagyon boldog lennék.
Viszont a teszt negatív volt pár napja, és ha az lennék, már kimutatta volna úgy gondolom.
A cisztától én is nagyon félek, de szerintem az nem jár hányingeres émelygős tünettel.
Arra is gondoltam, hogy ki maradt most a peteérés.
Azt, hogy a szoptatás hogyan hat a mensire nem tudom, mert mind a kettőt csak 3 hétig tudtam szopiztatni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!