En vagyok csak ilyen szerencsetlen?
Hihetetlen, mindig kifogom a "rossz teszteket" 10percig ertekelhetoek ugye, de akermelyikkel tesztelek (3fajta-facelle, xepil, discolor) mind hamar száradasi szürke csikos lesz. Idegesito, mert utana vizslatom a színèt.:)
Szóval ennyire romlottak a tesztek minősège? Vagy kifogtam? Tuti szurkèk. Mult honapban a discolor. Most facelle ès xepil "szivatott" meg.
12-13dpon teszteltem most. (Tudom, korán, de elso babàval is 12dpon pozi lett a teszt) :)
Szoval ti voltatok igy? Szivatott mar meg benneteket teszt? Ha igen, akkor melyik?
Drukkolok, bocsi elobb elkuldtem! :)
Remelem hamarosan pozitivat tesztelsz!!! :)
Soha nem lett szürkecsíkos tesztem.A negativ mindig egyértelmű negatív volt.
Szerintem túláztatjátok a teszteket,mostanában rengeteg szürkecsíkos teszt van itt is fent
Én 7 éve teszteltem kb minden ciklusban több féle teszttel legalább 2-3 darabot ellőttem olykor... de soha nem volt csíkom se száradás után, se előtt se időben se semmmikor... pedig 7 év alatt azért már kellett volna hibás teszttel találkoznom :D Nem tudom egyeseknek hogy sikerül... Nekem ha volt halvány csíkom akkor baba is :) Az más kérdés, hogy nem maradt velünk.
Drukkolok azért, mert gondolom már babát szeretnétek, de türelem és tesztelj a nemvárt napján :) Ha időn belül mindhárom teszten volt halvány csík, ha nagyon halvány nem egyértelmű a színe... akkor még lehet hogy ott lesz a baba is :)
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!