En vagyok csak ilyen szerencsetlen?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, mindig kifogom a "rossz teszteket" 10percig ertekelhetoek ugye, de akermelyikkel tesztelek (3fajta-facelle, xepil, discolor) mind hamar száradasi szürke csikos lesz. Idegesito, mert utana vizslatom a színèt.:)
Szóval ennyire romlottak a tesztek minősège? Vagy kifogtam? Tuti szurkèk. Mult honapban a discolor. Most facelle ès xepil "szivatott" meg.
12-13dpon teszteltem most. (Tudom, korán, de elso babàval is 12dpon pozi lett a teszt) :)
Szoval ti voltatok igy? Szivatott mar meg benneteket teszt? Ha igen, akkor melyik?
2017. febr. 3. 14:21
21/29 A kérdező kommentje:
Hat nem fogjatok elhinni..ma is szaradasi csikos lett.....
2017. febr. 6. 14:23
24/29 A kérdező kommentje:
Nem, azota pozi a teszt! :)
2017. febr. 8. 13:48
25/29 A kérdező kommentje:
3nap keses utan pozi lett!!! :)
2017. febr. 8. 13:49
27/29 A kérdező kommentje:
Koszi!:)
2017. febr. 8. 16:45
28/29 anonim válasza:
Gratulálok!
Akkor lehet a száradási csík is a baba miatt volt 😊
29/29 anonim válasza:
Jajj de jó, akkor valószínű nem csak száradási csíkot láttál. Gratula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!