A kérdésem elég gyakori, de fel teszem.6 napja késik a havim. Csináltam tesztet, mintha nagyon halványan lenne ott valami. Émelygek, rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, és két napja vizes folyásom van. Járt már úgy valaki, hogy baba lett belőle?
Nálunk itt csak sűrgős esetben fogadják a nőket. :( Telefonon lehet tanácsot kérni. De lehet inkább kérek időpontot magánorvoshoz.
Olyan érdekes egyébként, hogy mintha én is látnék nagyon halvány 2. csíkot az enyémen, de lehet csak beképzelem, úgyhogy inkább negatívnak tekintem.
Nagyon kíváncsi vagyok neked mit mondanak. Eskü, szerintem én is pont annyira várom, hogy csütörtök legyen, mint te. 😂
Lehet hogy jobban járnál akkor a magánorvossal.
Nálam jobban biztos nem. 🤣
Én is látok az enyémen halvány csíkot, de nagyon halványat. Én a hőmet már nem mérem, nem idegelem magam még azzal is. Ma is csináltam tesztet, mindjárt fel töltöm.
A tiedet nem fotóttad le? Kíváncsi lennék. Hátha én meg látom amit te nem. :)
Fölösleges lefotóznom, mert nem látszik semmi rajta, meg ugye a későbbi fotózás nem is számít, mert akkor letelt jócskán az idő.
Kíváncsi vagyok holnap a dokid mit mond. Én ha a héten nem jön meg, és ilyenej lesznek a hőim, kedden még egy tesztet csinálok (mert olyanról is olvastam, hogy valakinek a 9. héten mutatta ki csak a teszt, hogy terhes), hátha mutat valamit, ha nem, akkor inkább elmegyek magánba.
Teljesen igazad van.
Remélem nem mond semmi rosszat. Félek nagyon a holnaptól, mert a családba vannak olyanok akiknek voltak gondjai. Anyukámnak miomaja volt, nagymamámnak meg ki vették a méhét. Én már úgy vagyok vele, hogy hiába nem terveztünk babát, de inkább legyek állapotos, mint hogy valami bajom legyen. 2 kicsi gyerekem van itthon, és nem akarok orvosról orvosra járni járvány helyzetben. Meghát ha valami baj van, akkor én sem leszek a toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!