Anyuka0511 kérdése:
A kérdésem elég gyakori, de fel teszem.6 napja késik a havim. Csináltam tesztet, mintha nagyon halványan lenne ott valami. Émelygek, rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, és két napja vizes folyásom van. Járt már úgy valaki, hogy baba lett belőle?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 17:09
11/66 anonim válasza:
Nem mondod, hogy 16 hónapos! Az én kisfiam pont holnap lesz annyi. 😂😁
12/66 A kérdező kommentje:
De. 5-én töltötte a 16 hónapot. 😁
2020. ápr. 7. 09:08
13/66 anonim válasza:
Na, akkor csak pár nap van köztük. :) És a nagyobbik mennyi idős? :)
14/66 A kérdező kommentje:
😊 Ő májusba lesz 6 éves. :)
2020. ápr. 7. 10:03
16/66 anonim válasza:
Lehet érdemesebb lett volna reggeli pisiből csinálnod.
17/66 A kérdező kommentje:
Lehet.
Te mikor csinálsz tesztet legközelebb? Lehet hogy mostmár tényleg tűrtőztetem magam, és várok egy hetet. Ha addig sem jön meg, majd akkor csinálok megint.
De hát a türelmetlenség nagy úr. 😄 Olyan vagyok mint egy nagy gyerek. 🤣🙈
2020. ápr. 7. 13:53
18/66 anonim válasza:
Én ha nem jön meg, akkor csütörtökön. Addigra ki kell mutatnia már a tesztnek az eredményt.
Igen, olyan lassan telnek a napok, órák... 😂 De szerencsére most viszonylag nem vagyok úgy elvarázsolva, nem vagyok úgy rápörögve. Ennél jobban bele szoktam élni magam. :)
19/66 A kérdező kommentje:
Rá pörögve én sem vagyok. :)
Lehet én is akkor ismétlem meg, hajnali pisivel. 😄
2020. ápr. 7. 14:43
20/66 A kérdező kommentje:
Na. Jövőhét csütörtökre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Ma sem jött meg, és semmi jele. Ma is elég rosszul éreztem magam. Igazából most is émelygek. :(
2020. ápr. 8. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!