Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kérdésem elég gyakori, de...

Anyuka0511 kérdése:

A kérdésem elég gyakori, de fel teszem.6 napja késik a havim. Csináltam tesztet, mintha nagyon halványan lenne ott valami. Émelygek, rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, és két napja vizes folyásom van. Járt már úgy valaki, hogy baba lett belőle?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 6. 17:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Vérvételre is elküldött? Kizárta a terhességet? Mikor kell visszamenned?
2020. ápr. 16. 12:02
 52/66 anonim ***** válasza:
Akkor a terhességet nem zárta ki?
2020. ápr. 16. 12:04
 53/66 anonim ***** válasza:
Ja, bocs! Látom egyszer a kizárta a terhességet kérdést már feltettem! 😂 Kicsit feledékeny vagyok mostanában. 😂
2020. ápr. 16. 12:04
 54/66 A kérdező kommentje:

Vérvételre nem küldött.

Nem mondott semmit. Ezt a papírt adta ide, aztán annyi. Az ultrahangon majd kidedül kedden.

2020. ápr. 16. 12:05
 55/66 anonim ***** válasza:

Hát, akkor tényleg nem lettél sokkal okosabb. 😐 Remélem kedden már te is többet tudsz.

Egyébként hogy vagy? Még fenn állnak a tüneteid?

2020. ápr. 16. 14:18
 56/66 A kérdező kommentje:

Bízom benne, hogy kedden valamit megtudok. Nem potyára fogok oda is menni.

A tüneteim meg vannak. Viszont szúrkál néha a hasam.

2020. ápr. 16. 16:00
 57/66 anonim ***** válasza:
Ma este megjött. 😭 Reggel pedig még 36,7 volt a hőm, pedig múltkor, amikor megjött 36,3-ra esett le. Nem éreztem semmi jelét, nem volt semmi PMS-em. Csak most így kb negyed 9-kor (este) hányingerem lett, rosszul éreztem magam. Ebből gondoltam, hogy biztos megjött... sajnos igazam lett. :'(
2020. ápr. 17. 21:22
 58/66 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom. :(

Hátha ebbe a hónapba összejön a baba.

Ha elmúlik, azért nézesd meg magad szerintem. Nem normális hogy ilyen sokat késik. Nekem még mindíg semmi, de kezd görcsölgetni a hasam, úgyhogy valószínű nekem is megjön hamarosan.

Remélem keddig nem, mert uhra viszont szeretnék eljutni.

2020. ápr. 19. 13:10
 59/66 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg "sajnos" a szoptatás miatt késett. Most így mivel fogalmam sincs, hogy mikor lehet PÉ-m, ha egyáltalán van (remélem van!), így még sűrűbben leszünk együtt, próbálok nem rágörcsölni (bár most tényleg nem görcsöltem rá), és remélem most tényleg sikerül a baba. 😀

Drukkolok neked! Szerencsére mindjárt kedd, és akkor remélhetőleg kiderül mi van veled. :)

2020. ápr. 19. 18:03
 60/66 A kérdező kommentje:

El kezdtem kicsit halvány rózsaszínesen barnázni. Reggel tapasztaltam, aztán most csak barnás dolgot tapasztaltam. Nagyon kevés.

Nem tudom, hogy ez annak e a jele, hogy meg fog jönni, vagy a terhességnek, az utóbinál a teszt szerintem már mutatná. Annyira el akartam jutni uhra. Nem akarom hogy most jöjjön meg. 😭

2020. ápr. 20. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!