A kérdésem elég gyakori, de fel teszem.6 napja késik a havim. Csináltam tesztet, mintha nagyon halványan lenne ott valami. Émelygek, rossz a közérzetem, fáradékony vagyok, és két napja vizes folyásom van. Járt már úgy valaki, hogy baba lett belőle?
Vérvételre nem küldött.
Nem mondott semmit. Ezt a papírt adta ide, aztán annyi. Az ultrahangon majd kidedül kedden.
Hát, akkor tényleg nem lettél sokkal okosabb. 😐 Remélem kedden már te is többet tudsz.
Egyébként hogy vagy? Még fenn állnak a tüneteid?
Bízom benne, hogy kedden valamit megtudok. Nem potyára fogok oda is menni.
A tüneteim meg vannak. Viszont szúrkál néha a hasam.
Nagyon sajnálom. :(
Hátha ebbe a hónapba összejön a baba.
Ha elmúlik, azért nézesd meg magad szerintem. Nem normális hogy ilyen sokat késik. Nekem még mindíg semmi, de kezd görcsölgetni a hasam, úgyhogy valószínű nekem is megjön hamarosan.
Remélem keddig nem, mert uhra viszont szeretnék eljutni.
Lehet tényleg "sajnos" a szoptatás miatt késett. Most így mivel fogalmam sincs, hogy mikor lehet PÉ-m, ha egyáltalán van (remélem van!), így még sűrűbben leszünk együtt, próbálok nem rágörcsölni (bár most tényleg nem görcsöltem rá), és remélem most tényleg sikerül a baba. 😀
Drukkolok neked! Szerencsére mindjárt kedd, és akkor remélhetőleg kiderül mi van veled. :)
El kezdtem kicsit halvány rózsaszínesen barnázni. Reggel tapasztaltam, aztán most csak barnás dolgot tapasztaltam. Nagyon kevés.
Nem tudom, hogy ez annak e a jele, hogy meg fog jönni, vagy a terhességnek, az utóbinál a teszt szerintem már mutatná. Annyira el akartam jutni uhra. Nem akarom hogy most jöjjön meg. 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!