Van aki mostanában nemvárja és izgulna velem?
Figyelt kérdés
Nekem ma van a nemvárt napja, de még a holnap is belefér. A tesztem sajnos negatív, de még picit reménykedem, mert a hőm szep magas, mint még soha. 36,92020. márc. 24. 19:06
71/77 anonim 

válasza:

Igen én bennem az tartja a lelket h tavaly nyáron össze jött első próbálkozásra a baba csak sajnos 9 héten elment. Ha akkor össze jött csak sikerülni fog legközelebb és végig is tudom vinni 🤞🏼
E
72/77 anonim 

válasza:

Sz vagyok mai teszt negatív protector early ha lenne baba akkor már mutatnia kellene 2 nap késésnél nem? Na én most tényleg el engedtem..
73/77 anonim 

válasza:

Igen mutatná, az egy elég jó teszt. Sajnálom 😔 de míg nem jön meg van remény. Két nap múlva tesztelj újra ha nem jönne meg
E
74/77 anonim 

válasza:

Köszi E, a szar az hogy nem szokott késni és akkor most borul a ciklusom :(
Z veled mizu?
75/77 anonim 

válasza:

Sziasztok Z vagyok.Én tegnap 12 körül nem első pisiből csináltam egy facellet.Tök negatív lett.Azóta nem csináltam.Én is elengedtem ezt a hónapot már.
76/77 anonim 

válasza:

Nem baj majd következő hónapban új reménnyel indulunk
E
77/77 anonim 

válasza:

Kitartást csajok hó vége felé újra reménykedünk :) írok ha bármi változás van ti is írjátok ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!