Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mostanában nemvárja...

Van aki mostanában nemvárja és izgulna velem?

Figyelt kérdés
Nekem ma van a nemvárt napja, de még a holnap is belefér. A tesztem sajnos negatív, de még picit reménykedem, mert a hőm szep magas, mint még soha. 36,9
2020. márc. 24. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
Vasárnapra nem várom! Bár gyanítom hogy még fog jönni :(
2020. márc. 25. 23:48
 22/77 anonim ***** válasza:

21 ne add fel! Én se hittem, hogy nem fog megjönni, de vasárnapig még történhetnek csodák:)

A legjobbakat kívánom!

2020. márc. 26. 06:18
 23/77 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem szombatra esedékes, a tesztem ma reggel negatív lett, de semmi jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni...
2020. márc. 26. 06:29
 24/77 anonim ***** válasza:
Utolsó ,ha ez megnyugtat, nekem sokáig negatív volt, az utolsó 3 napban lett pozitív... (nemvárt előtt 2 nappal időntúl halványan, nem is hittem benne, mert idontuli volt. Másnap erős predictor early pozi, nemvárt napján időn belüli Clearblue +).
2020. márc. 26. 07:33
 25/77 anonim ***** válasza:
Igen, ezért nem is esem kétségbe. Másfél hete húzódik a méhem és a combtövem, az egyensúlyérzékem borzalmas pár napja, hőhullámaim vannak, de rendesen le szokott verni a víz, főleg délelőtt, és nagyon hülye íz van a számban minden reggel...
2020. márc. 26. 08:58
 26/77 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még annyi, hogy a ciklusaim 28 naposak, a naptár szerint 14-én volt a peteérésem, aznap együtt is voltunk.

Hát, reménykedem...

2020. márc. 26. 09:00
 27/77 anonim ***** válasza:
Én is vasárnapra nem várom. Húzódik a mehem és érzem a derekam is. Most azt mondom h ez inkább mensi jele. A hőm még fent van. Nyelv alatt 36.9 huvelyben 37. Csak sajnos nekem mensi napján esik le a hőm és nem előtte. Annyi h 1-2 nappal mensi előtt elkezdek barnazni. Akk tudom h nem jött össze nagy valószínűséggel. Még nem barnazom bár 3 nap van még nemvartig
2020. márc. 26. 09:06
 28/77 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 21es 22es köszönöm nem merek reménykedni nekem ami fura hogy nem lett patis a fejem illetve nem fájt a derekam pedig le szokott szakadni most hogy mondjátok ezen gondolkodtam, ami fura hogy a melleim nem szoktak fájni múlt hónapba fajtak elosszor és most megint de most a mellbimbóm is érzékeny mai xepil test negatív
2020. márc. 27. 17:48
 29/77 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam soha nem meregettem hőt de most még mertem hüvelybe 37,4,nyelv alatt 37,3
2020. márc. 27. 17:59
 30/77 anonim ***** válasza:

25-26os vagyok!

Nálam sincs semmi jele, hogy meg akarna jönni. Még mindig nagyon húzódik a combtövem, meg elkezdett fent fájni a mellem, de nem vészesen.

Holnap kellene megjönnie, szerintetek teszteljek reggel? A tegnap reggeli tesztem még negatív volt?

2020. márc. 27. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!