Van aki mostanában nemvárja és izgulna velem?
Figyelt kérdés
Nekem ma van a nemvárt napja, de még a holnap is belefér. A tesztem sajnos negatív, de még picit reménykedem, mert a hőm szep magas, mint még soha. 36,92020. márc. 24. 19:06
31/77 anonim válasza:
Én vagyok a 27es. Két nap van még a nem vártig. Nem barnazok és a hőm is 37 még mindig. Nincs mensi gorcsom se pedig az már ilyenkor el szokott kezdődik legalább közepes erősséggel. Derekamat érzem de az se igazán fáj. Vasárnap reggel tesztelek leghamarabb ha addig nem kezdek el barnazni mert akk tuti meg fog jonni.
32/77 anonim válasza:
30as ha holnap kell megjonnie akk egy 10es érzékenységűvel (facelle, predictor early) tesztelhetsz reggel
33/77 anonim válasza:
A fertinetről rendeltem 10es vizeletsugaras tesztet.
34/77 anonim válasza:
Ne bele tartsd a vizeletbe míg pisilsz hanem eleve pohárba pisilj és abba tedd a tesztet
35/77 anonim válasza:
Okés, köszi a tanácsot. Jól is jött, mert eddig nem használtam ilyet!
36/77 anonim válasza:
Szívesen! Majd írd meg az eredményt
37/77 anonim válasza:
Én vagyok a 21es teszteltem reggel protector earlyval és negatív lett volna! Holnapra nem várom de szerintem sikertelen ez a hó is :( drukkolok mindenkinek!!
38/77 anonim válasza:
30as vagyok, teszteltem, de negatív...
Én még reménykedek, mert a lányommal is a nemvárt után egy héttel lett pozitív.
39/77 anonim válasza:
27 vagyok. Nekem holnap megjön mert elkezdtem barnazni. Na majd legközelebb
40/77 anonim válasza:
Én holnapra nem várom,egyelőre semmi előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!