Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki mostanában nemvárja...

Van aki mostanában nemvárja és izgulna velem?

Figyelt kérdés
Nekem ma van a nemvárt napja, de még a holnap is belefér. A tesztem sajnos negatív, de még picit reménykedem, mert a hőm szep magas, mint még soha. 36,9
2020. márc. 24. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:

Sz vagyok ha később volt az ovu akkor nem tuti hogy mutatja max pár nap múlva

Nálam még semmi én is veszek tesztet ma ha nem jön meg reggelig akkor tesztelték tegnapra nem vártam hőm hüvelybe 37.3 ha ez jelent valamit, mellem nagyon érzékeny tegnap párszor be görcsölt a hasam azon kívül semmi meg.

2020. márc. 30. 10:45
 62/77 anonim ***** válasza:

Sz ez nagyon ígéretes 😊 hőd nagyon szépen fent van. Én is homeroztem de én túlságosan rápörögtem. Már napi többször is mértem a hőmet meg reggel is. Szóval azt is rá hagyom. Kicsit próbálom elengedi ezt a baba témát. Tavalyi vetélésem óta fél éve próbálkozunk és túlságosan is rágörcsöltem. együtt vagyunk mikor jól esik de persze így is tudom mikor vannak a termékeny napjaim mert a ciklusom az pontos és akkor tudatosabban leszünk együtt. De más stressz forrás (hőmérőzés, lh teszt) nem hiányzik.

E

2020. márc. 30. 11:07
 63/77 anonim ***** válasza:
Sz vagyok az az igazság hogy én is sokszor rá gorcsoltem múlt hónapban is és ezek a csalodasok jobban meg viselnek ezt a hot elengedtem mert beteg is voltam így gondoltam úgy se fog össze jönni most is azt érzem hogy ahh nem vagyok én olyan szerencsés hogy betegség ellenére össze jöjjön bár sose lehet tudni :) naptárba szoktam nézni a termékeny időszakot de igazából nem tudom hogy mikor van.
2020. márc. 30. 11:18
 64/77 anonim ***** válasza:
Z vagyok.most indultam el tesztért.Utáljára 14 nappal ezelőtt voltam a párommal,azóta nem.Tehát ha a mostani teszt negatív akkor én azt már biztosra veszem.Ha hazaértem megcsinálom
2020. márc. 30. 11:20
 65/77 anonim ***** válasza:
Sz!Neked is drukkolok :)
2020. márc. 30. 11:21
 66/77 anonim ***** válasza:

Megy a drukk nektek!

Sz ha most is fent van a hőd és nem vagy beteg az jót jelent! Bár nekem is csak mensi napján esik le a hőm addig 37 körül mozog. Holnap csinálj tesztet és kiderül mi a helyzet

E

2020. márc. 30. 11:37
 67/77 anonim ***** válasza:
Nálam első mensi nap marc-2 volt és így voltunk eggyut 9-10-16-19-21-23 én is megyek tesztert holnap meg látjuk sz voltam és köszi E ❤️
2020. márc. 30. 11:59
 68/77 anonim ***** válasza:
Z vagyok.Nekem is marcius 2.án volt meg utoljára ☺️ Mi 6,9,13,14,16.-án voltunk együtt.
2020. márc. 30. 12:04
 69/77 anonim ***** válasza:

Hehe nekem is 2án volt meg ezelőtt 😃 mi 7,8,13,15én voltunk együtt. De ugye most 28án meg is jött. Most így ez csak egy 26 napos ciklus volt. Sose volt ilyen rövid. De persze minden ciklus más és más. Legalább hamarabb jön a következő probalkozos hónap 😊

E

2020. márc. 30. 12:22
 70/77 anonim ***** válasza:
Én is próbálok pozitívan hozzá állni :) előbb utóbb sikerülne kell :)
2020. márc. 30. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!