Mostanában rengeteg, rengeteg kakaót ittam. Lehet, hogy ez segített teherbeesni?
Légyszi ne nézzetek hülyének, talán semmi alapja nincs a gondolatmenetemnek, de érdekes, hogy pont most sikerült teherbe esnem, amikor 1-2 liter is elfogyott ebből a finomságból naponta. :D A kedvenc növényi tejem a vaníliás és a kakaós zabtej, a zabtejről csak most tudtam meg, hogy annyira nem is egészséges, mint gondoltam.. Na de a kakaóról most olvastam, hogy van benne folsav, ami tök jó, mert az van a terhes vitaminokban is az a legfontosabb összetevő szerintem.
32,48 µg folsav van 100 mg kakaóbabban. Mondjuk fogalmam sincs mennyi kerülhet 1 liter zabtejbe.. Kár, hogy koffein is van benne, most le kell szoknom róla. :D
Szerintetek lehet összefüggés?
A folsav segíti a teherbeesés, az tuti. :)
Szedd tovább vitamin formájában. :)
Sejtettem, hogy lesz ilyen komment is, mint a 3. Semmi baj! :-D megértem. Csak egy eszmefuttatás volt. Szeretek gondolkozni a jelentéktelennek tűnő dolgokon is. :D
Ma vettem vitamint, mert tegnap tudtam meg, hogy terhes vagyok. <3 Ebben 600µg folsav van. Tuti elég :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!