Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal egy ideje megszakítás...

Párommal egy ideje megszakításosan védekezünk. (Tudom elonedv meg minden tisztaban vagyok vele) De mostanában mindenen elérzékenyülök. Tegnap a kocsiban elkezdtem sírni ok nélkül?

Figyelt kérdés
Szó szerint mindenen.. Elérzékenyülök attól is már ha vacsorát csinál és megkérdeti hogy tegyen e bele borsot.. Konkrétan mindentől aztán a falási rohamaimról nem is beszélve. Azt érzem azonnal ennem kell pedig nem is vagyok éhes. Lehetséges a terhesség? Nagyjából 2 hete voltunk együtt. Azóta több mint egy hét telt el. Tesztet még nem szeretnék csinálni. És sajnos néha rám tör az éjszaka közepén is.. A sírás a falás..
2019. nov. 10. 09:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetseges, hiszen a megszakitas nem vedekezes
2019. nov. 10. 09:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinálsz tesztet mi nem látunk a méhedbe :) én is szoktam hisztizni amikor nem voltam terhes. Ez nem tünet.
2019. nov. 10. 09:46
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Pedig csak a teszt tud választ adni a kérdésedre :)
2019. nov. 10. 11:19
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Én akkor sem voltam ilyen mikor terhes voltam,ellenben mikor sokat dolgoztam és keveset aludtam akkor igen. Szóval szerintem ez nem tünet.
2019. nov. 10. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

"Nagyjából 2 hete voltunk együtt. Azóta több mint egy hét telt el."

Ezt csak én nem értem?

Erősen kétlem, hogy koraterhességben ilyen erős tüneteid legyenek.

2019. nov. 10. 12:07
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen korán ennyire erős tünetek nem lehetnek. Vagy már idősebb terhes vagy, mint gondolod, vagy beképzeled magadnak.
2019. nov. 10. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Ezt valami filmben láttad, hogy a terhes nők ilyenek, gyereket akarsz, lehet, csak tudat alatt és ezért produkálod ezeket. Terhesen nem érzékenyültem el és nem volt falási rohamom.
2019. nov. 10. 13:35
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

"Nagyjából 2 hete voltunk együtt. Azóta több mint egy hét telt el."

kb 3-4 hetes lehet a terhesség, ha van. Ilyen korán nincsenek tünetek. Választ a kérdésedre hogy terhes vagy-e csak egy terhességi teszt tud adni.

2019. nov. 10. 13:53
 9/16 anonim ***** válasza:
9%
Én egy héttel a pozitív teszt előtt (A beágyazódás környékén) voltam ilyen, hogy mindenen bőgtem, ok nélkül.
2019. nov. 10. 14:15
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
Hát figyelj, kb mindent leírtál, csak azt nem, ami ténylegesen számít. Késik már? Hány naposak a ciklusaid? Hányadik napon vagy? Ezek lehetnek pms tünetek is, minden ciklus más. Néha nekem is vannak falási rohamaim mensi előtt, máskor meg hisztis vagyok, vagy épp elérzekenyülök minden vackon.
2019. nov. 10. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!