Párommal egy ideje megszakításosan védekezünk. (Tudom elonedv meg minden tisztaban vagyok vele) De mostanában mindenen elérzékenyülök. Tegnap a kocsiban elkezdtem sírni ok nélkül?
Figyelt kérdés
Szó szerint mindenen.. Elérzékenyülök attól is már ha vacsorát csinál és megkérdeti hogy tegyen e bele borsot.. Konkrétan mindentől aztán a falási rohamaimról nem is beszélve. Azt érzem azonnal ennem kell pedig nem is vagyok éhes. Lehetséges a terhesség? Nagyjából 2 hete voltunk együtt. Azóta több mint egy hét telt el. Tesztet még nem szeretnék csinálni. És sajnos néha rám tör az éjszaka közepén is.. A sírás a falás..2019. nov. 10. 09:34
1/16 anonim válasza:
Igen lehetseges, hiszen a megszakitas nem vedekezes
2/16 anonim válasza:
Ha nem csinálsz tesztet mi nem látunk a méhedbe :) én is szoktam hisztizni amikor nem voltam terhes. Ez nem tünet.
3/16 anonim válasza:
Pedig csak a teszt tud választ adni a kérdésedre :)
4/16 anonim válasza:
Én akkor sem voltam ilyen mikor terhes voltam,ellenben mikor sokat dolgoztam és keveset aludtam akkor igen. Szóval szerintem ez nem tünet.
5/16 anonim válasza:
"Nagyjából 2 hete voltunk együtt. Azóta több mint egy hét telt el."
Ezt csak én nem értem?
Erősen kétlem, hogy koraterhességben ilyen erős tüneteid legyenek.
6/16 anonim válasza:
Ilyen korán ennyire erős tünetek nem lehetnek. Vagy már idősebb terhes vagy, mint gondolod, vagy beképzeled magadnak.
7/16 anonim válasza:
Ezt valami filmben láttad, hogy a terhes nők ilyenek, gyereket akarsz, lehet, csak tudat alatt és ezért produkálod ezeket. Terhesen nem érzékenyültem el és nem volt falási rohamom.
8/16 anonim válasza:
"Nagyjából 2 hete voltunk együtt. Azóta több mint egy hét telt el."
kb 3-4 hetes lehet a terhesség, ha van. Ilyen korán nincsenek tünetek. Választ a kérdésedre hogy terhes vagy-e csak egy terhességi teszt tud adni.
9/16 anonim válasza:
Én egy héttel a pozitív teszt előtt (A beágyazódás környékén) voltam ilyen, hogy mindenen bőgtem, ok nélkül.
10/16 anonim válasza:
Hát figyelj, kb mindent leírtál, csak azt nem, ami ténylegesen számít. Késik már? Hány naposak a ciklusaid? Hányadik napon vagy? Ezek lehetnek pms tünetek is, minden ciklus más. Néha nekem is vannak falási rohamaim mensi előtt, máskor meg hisztis vagyok, vagy épp elérzekenyülök minden vackon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!