Boglar.kov kérdése:
Terhes vagyok kb 5 hetes es egy hete folyamatban faj a fejem de ugy hogy mar sirni tudnek, orvosnal meg nem voltam 3nap mulva van idopontom de azt olvastam h lehet panadol-t szedni! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 14:06
2/13 A kérdező kommentje:
De orvos irta ki nem?
2016. nov. 21. 14:08
3/13 anonim válasza:
Haziorvosom, de ugy tudom mar lehet recept nelkul is kapni. Bar nemtudom mennyire lehet igaz
4/13 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom mert most vettem. :) csak nem tudom h orvos tudta nelkul vegyem e be?!
2016. nov. 21. 14:13
5/13 anonim válasza:
Panadol, az Paracetamol, ezt az egyet lehet szedni terhességkor. Ehhez nem kell orvos.
6/13 anonim válasza:
Nekem azert irta ki, mert igy olcsòbban kaptam meg! :)
7/13 anonim válasza:
Hat nekem panadolt nem engedett szedni az orvos. Azt mondta egy ket korty kv inkabb es sok sok ciz. Ez 1000x többet ert mint a gyogyszer.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem csak azt az egyet lehet.. lehet algopirint is..
#7/7 mar probaltam.. megis faj a fejem..
2016. nov. 21. 15:10
9/13 anonim válasza:
Én is panadolt vettem be, ha nagyon fájt a fejem. Az orvosom azt mondta a fájdalmat tűrni sokkal rosszabb, mint néha bevenni egy-egy szem gyógyszert.
10/13 anonim válasza:
9-es jol irja
Sokkal rosszabb az , ha szenvedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!