Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok kb 5 hetes es...

Boglar.kov kérdése:

Terhes vagyok kb 5 hetes es egy hete folyamatban faj a fejem de ugy hogy mar sirni tudnek, orvosnal meg nem voltam 3nap mulva van idopontom de azt olvastam h lehet panadol-t szedni! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, akkor ha ilyen okos vagy miért itt kérdezel?
2016. nov. 21. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Én nem vagyok fejfájós, de nekem a terhesség alatt a 6. héttől kb a 14. hétig olyan fejfájásaim voltak, hogy a lefejezéssel történő kivégzés egyenesen vonzó opciónak tűnt. Néha alvással sem múlt el. Kétszer vettem be panadolt, mint halottnak a csók, annyit ért. Végül nekem enyhített valamit, hogy főztem egy nagyon laza hosszú kávét és azt kortyolgattam hosszan (kb egy órán át). Ha este fájt, akkor este, mert annyira szörnyű volt, hogy inkább a nem alvás esélyét választottam. De végül ennek ellenére is tudtam aludni.
2016. nov. 21. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Panadolt szedhetsz, ha nagyon fáj a fejed, azt mondják, hogy sokkal rosszabbat tesz nektek, ha szenvedsz. Ami fontos, hogy sima, egyszerű Panadol legyen, mert például a Panadol Rapid Extra már olyan verzió, amin ki van emelve, hogy várandósan, szoptatás alatt nem szabad szedni. Nem túl erős, nekem az tette hatékonyabbá, ha ittam egy kis kávét. Plusz nagyon fontos, amit az előttem levők között is írtak már: INNI. Rengeteget segít, ha bőven iszol napközben, megelőzésre is jó és amikor már fáj az ember feje, akkor is segít.
2016. nov. 22. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!