Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ilyenkor mi van? Csak...

Most ilyenkor mi van? Csak elkezdődött valami?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 15 dpo. Elvileg holnapra nem várom. Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra. Halvány pozitív de jól látható. Azt hittem a ma reggeli (az utolsó a képen) hogy már erősebb pozitív lesz! Erre képen nem is látszik és szinte negatív! :(

Járt már így valaki??? És volt baba vagy megmaradt? Köszönöm a válaszokat!

[link]

2020. márc. 7. 07:21
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Csütörtök reggel teszteltem először olyan halványat h azt hittem csak a helye. Másnap erősödött addigra a predi és a clearb. Is pozi lett azaz péntekre. Szombaton reggel a predi szinte negatív reggel. Délben meg ugyan olyan erős mint péntek reggel. Ma reggel ismételten alig látszik valami... úgyhogy szerintem megérzésem szerint nincs baba! És kicsit fájdogál is a hasam! Elvileg tegnap kellett volna hogy megjöjjön, de szerintem ma megfog vagy holnap. Legalábbis marhára remelem, mert se műtétet se más beavatkozást nem szeretnék! :(
2020. márc. 8. 11:07
 32/37 anonim ***** válasza:
A műtét egyáltalán nem fenyeget; ez miatt egyáltalán nem kell aggódnod. Ahhoz legalább egy normálisan elindult terhesség 'kell'; amiről esetedben sajnos úgy néz ki, hogy nem beszélhetünk. Szóval legalább efelől nyugodt lehetsz.
2020. márc. 8. 14:02
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is magán vérvétel. Illetve egy digitális clearblue addig is. Hogy ha tényleg kellene progit szedni.
2020. márc. 8. 17:30
 34/37 A kérdező kommentje:
Megírom mi újság van reggel
2020. márc. 8. 21:30
 35/37 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon halvány a tesztem... tuti hogy termelem minimálisan a hcg és nem fog kilökődni :( elegem van! Most hívtam az orvost.. de nem vette fel egyenlőre.
2020. márc. 9. 08:22
 36/37 A kérdező kommentje:
Intéztek vervételt!
2020. márc. 9. 08:32
 37/37 A kérdező kommentje:
Negatív a hcg vérvétel.. úgyhogy nincs terhesség. Kicsit meg is könnyebültem. Csak akkor nem ertem mért nem jó már meg?! Vagy mért pozitív halványan még mindig a teszt. Több fajta tesztem is pozi lett úgyhogy biztos volt valami😫
2020. márc. 9. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!