Most ilyenkor mi van? Csak elkezdődött valami?
Ma vagyok 15 dpo. Elvileg holnapra nem várom. Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra. Halvány pozitív de jól látható. Azt hittem a ma reggeli (az utolsó a képen) hogy már erősebb pozitív lesz! Erre képen nem is látszik és szinte negatív! :(
Járt már így valaki??? És volt baba vagy megmaradt? Köszönöm a válaszokat!
Ha te látod hogy pozitív akkor mi a kérdés?
A kép alapján én negatívnak mondom.
Ezért nem érdemes mensi előtt tesztelni! Mert feleslegesen rágódsz rajta. Kémiai terhesség volt, hamarosan meg fog jönni.
Legközelebb akkor tesztelj amikor már késik legalább 3 napja, akkor már biztosra veheted ha pozi, terhes vagy
Lehet, hogy ma hígabb volt a pisi.
Ha kicsit szárad a teszt, akkor szerintem olyan lesz, mint a felette lévő szárazabbak.
Próbálj meg ne izgulni, tudom, mondani könnyű...
Egy vérvételi hcg meg két nap múlva még egy többet mutatna, azon egyértelműen lehetne követni a növekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!