Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ilyenkor mi van? Csak...

Most ilyenkor mi van? Csak elkezdődött valami?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 15 dpo. Elvileg holnapra nem várom. Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra. Halvány pozitív de jól látható. Azt hittem a ma reggeli (az utolsó a képen) hogy már erősebb pozitív lesz! Erre képen nem is látszik és szinte negatív! :(

Járt már így valaki??? És volt baba vagy megmaradt? Köszönöm a válaszokat!

[link]

2020. márc. 7. 07:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Azzal teszed a legrosszabbat, ha össze-vissza használod a progit. Ugyanis a progeszteron szint csökkenése megvonásos vérzést csinál, tehát vetélést. Nyilván 1 db nem csinál ilyen bajt még, de döntsd el, hogy most használod-e, vagy sem; mert ez nem játék. Terhesség esetén a 12. hét előtt TILOS csökkenteni a progeszteron pótláson.

Hogy mikor ürül ki a HCG? Az attól is függ, hogy milyen magasra ment. Nekem 210-ről 1 hét alatt ment le 10-re. Akkor még mindig sejthető volt a 2. csík a teszten.

2020. márc. 7. 22:38
 22/37 A kérdező kommentje:
Tudom mert már van egy gyerekem . Nála is használtam . Meg néha időközben is kellett. A lebeg hogy csináltam tesztet és ez se egyértelmű! Nagyon halvány , de erősebb mint a tegnap reggeli . Nem lettem okosabb. Férjem erőlteti .higy ez baba. Azt hittem mára már semmi nem lesz.
2020. márc. 8. 07:53
 23/37 A kérdező kommentje:
Ja és közben mérem a hőmet is. Az meg csak feljebb megy.... ha nem lenne gyerek nem kellene ,hogy leesen végre? Nekem tuti nem ment fel 210ig sőt ...50ig se. Annyira emlékszem ,hogy a fiamnál is nagyon lassan erősödtek a tesztek. Meg is vannak csak sajnos nem dátumoztam fel és így nem emlékszem milyen ütemben nőtt!
2020. márc. 8. 07:55
 24/37 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem. Van pozi teszted. A progipótlás feltétele az erősödő teszt?

Itt sokszor azt olvasni, h már első pozi teszttől kell szedni a progit,h megtapadjon rendesen a baba. Felteszed a teszted?

2020. márc. 8. 08:11
 25/37 A kérdező kommentje:
Feltenném, de olyan halvány hogy nem lehet normálisan fotózni. Én ezért engedtem el. De tegnap is így volt és délre meg erősödött. Majd eldönti az idő,hogy mi lesz. Elfogadtam, hogy ebből valószínűleg semmi nem lesz. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2020. márc. 8. 08:34
 26/37 anonim ***** válasza:
Legbiztosabb az lenne, ha elmennél vérvételre. Synlab-nál nem sokkal drágább, mint a Predictor teszt. Ha pozitív az eredmény, akkor 2 nap múlva újra kéne ismételni, ha legalább megközelítőleg duplázódik, akkor nem kémiai.
2020. márc. 8. 08:42
 27/37 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá! Beutalót nőgyógyász adja ki ?
2020. márc. 8. 09:00
 28/37 anonim ***** válasza:
Nyugodtan várj egy hetet is akár, tudom hogy milyen, én is vettem a teszteket. Mind halvány. Aztán meguntam, vettem egy digitális tesztet, ami egyértelműen mutatta amit látni akartam. Ne stresszelj, én nagyon drukkolok.
2020. márc. 8. 10:27
 29/37 anonim ***** válasza:

Beutaló nélkül önköltséges. 3-4000 ft mintavételi díjjal együtt helytől függően.

Ha nőgyógyász ad beutalót, akkor gondolom ingyenes.

Én biztos megcsináltatnám. A vizeletbe nem mindenkinél egyformán választódik ki, lehet sűrűbb és hígabb is az a pisi.

Nem ijesztegetésül, de mi van, ha azért nem erősödik gyorsabban, mert méhen kívüli?

2020. márc. 8. 10:35
 30/37 anonim ***** válasza:

Lehet én értelmezem félre, de...

"Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra."

Szóval tegnap előtt teszteltél, de negatív volt, aztán másnap ránéztél, hogy "mivan?" és láttad rajta a csíkot? Mert akkor az előző tesztek is negatívak.

2020. márc. 8. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!