Most ilyenkor mi van? Csak elkezdődött valami?
Ma vagyok 15 dpo. Elvileg holnapra nem várom. Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra. Halvány pozitív de jól látható. Azt hittem a ma reggeli (az utolsó a képen) hogy már erősebb pozitív lesz! Erre képen nem is látszik és szinte negatív! :(
Járt már így valaki??? És volt baba vagy megmaradt? Köszönöm a válaszokat!
Azzal teszed a legrosszabbat, ha össze-vissza használod a progit. Ugyanis a progeszteron szint csökkenése megvonásos vérzést csinál, tehát vetélést. Nyilván 1 db nem csinál ilyen bajt még, de döntsd el, hogy most használod-e, vagy sem; mert ez nem játék. Terhesség esetén a 12. hét előtt TILOS csökkenteni a progeszteron pótláson.
Hogy mikor ürül ki a HCG? Az attól is függ, hogy milyen magasra ment. Nekem 210-ről 1 hét alatt ment le 10-re. Akkor még mindig sejthető volt a 2. csík a teszten.
Ezt most nem értem. Van pozi teszted. A progipótlás feltétele az erősödő teszt?
Itt sokszor azt olvasni, h már első pozi teszttől kell szedni a progit,h megtapadjon rendesen a baba. Felteszed a teszted?
Beutaló nélkül önköltséges. 3-4000 ft mintavételi díjjal együtt helytől függően.
Ha nőgyógyász ad beutalót, akkor gondolom ingyenes.
Én biztos megcsináltatnám. A vizeletbe nem mindenkinél egyformán választódik ki, lehet sűrűbb és hígabb is az a pisi.
Nem ijesztegetésül, de mi van, ha azért nem erősödik gyorsabban, mert méhen kívüli?
Lehet én értelmezem félre, de...
"Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra."
Szóval tegnap előtt teszteltél, de negatív volt, aztán másnap ránéztél, hogy "mivan?" és láttad rajta a csíkot? Mert akkor az előző tesztek is negatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!