Múlt hónap 30-án voltam nődokinál aki azt mondta hogy zárt és felhuzodott a méhszáj és lehetséges hogy egy 2-3. hétben járó terhesség elkezdődőtt. Reménykedjek!?
Figyelt kérdés
De azota a hasam alja nagyon nyilalt szurkált és borzalmasan fáradékony vagyok egy két hete mindig csak aludnék. Jah igen mensim mult honap 17.volt borzalmasan fájt es kevés vérzésem volt ez volt 5 nap helyet 3 nap utana a 4 nap semmi 5 nap pedig barnázásÉs tegnap kellet volna megjönnie de idáig még semmi egy előjel sem!
Tesztet nem csináltam ( nem bízok a tesztekben mostanában tapasztalatból)
2019. aug. 15. 16:53
1/10 anonim 

válasza:

Pedig a teszt többet tudna mondani, mint mi.
De hogy hasznos is legyek, szerintem nem vagy terhes, nem stimmelnek az időpontok.
2/10 anonim 

válasza:

hcg szintet nézetsz a laborban az a biztos.
3/10 A kérdező kommentje:
Már voltam laborban várom az eredményt amit a doki mond majd meg szept.elején csak adig ideges vagyok picit
2019. aug. 15. 18:22
4/10 anonim 

válasza:

Nem a tesztre kell haragudni, ha nem vagy terhes.
Amúgy szerintem most sem, majd éjjel megjön.
5/10 anonim 

válasza:

Azért lehet, hogy mégiscsak kellene tesztet csinálni. Szeptemberig még van idő, addig akarsz idegeskedni? A doki megmondta, lehetséges a terhesség. Ennél többet szerintem más sem fog tudni mondani.
6/10 anonim 

válasza:

7/10 anonim 

válasza:

Jaaah, ez a turkálós tyúk? Oh, istenem.
8/10 anonim 

válasza:

Pedig csinálhatnal egy facelle vagy predictor tesztet. Az orvos pedig ilyen korai terhessegnel (ha egyáltalán terhes vagy) nem is láthatott semmit.
9/10 A kérdező kommentje:
7.válaszóló mien turkálos tyúk !?
Lemaradtam valamiről!?
Miről beszél ön!?
2019. aug. 16. 06:45
10/10 anonim 

válasza:

Teszt. Reggeli pisiből. Nem azért nem csinálsz, mert nem bízol bennük, hanem mert félsz, hogy negatívat fog mutatni. Ha szeptemberig idegeskedni akarsz, akkor hajrá, józan ésszel én tesztelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!