Lehetséges, hogy még nem látott semmit? Nagyon el vagyok keseredve.13 mm, zárt méhszáj?
Figyelt kérdés
Szerdán lesz, hogy 1 hete késik a mensim. Van egy pozi, egy negatív és egy nem értékelhető tesztem. Ma voltam dokinál, 13 mm nyálkahártya,zárt méhszáj, de mást nemlátott. 1 hét múlva lesz kontroll.2010. dec. 20. 15:19
1/5 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet, akkor megnyugodhatsz. 5 hetesen mást nem is kell látnia, ez a normális. Még egy hét múlva sem biztos, hogy látni fogja a terhességet. Én 8 hetesen mentem előszőr.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,de petezsákot se kéne látnia?
2010. dec. 20. 15:33
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlen. NAgyon korán mentél. Ez normális.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 4 hetesen látott petezsákot, bár csak 3 mm-eset, de tegyem hozzá, nagyon jó uh gépe van!
Szerintem ha nem félidőben fogant a baba, akkor normális, hogy még semmit sem lát!!!
Nyugi van:D:D:D
13+2 hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Nem is tudom, mi lesz ha jövőhjétig s ejön meg, visszamegyek és nem lát semmit. :S:(
Semmi terhességre utaló tünetem nincs. Max annyi, hogy már napok óta fáj a fejem, ami amúgy egyébként nem szokott...
2010. dec. 20. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!