Ovutesztnél ilyenkor mi van?
Corax tesztet vásároltam. Tegnap kezdtem el, akkor halvány volt a tesztvonal kora este, 6-kor.
Ma ugyan ebben az időpontban csináltam és nem látni rajta csak iszonyú Halvány vonalat. Lehet hogy lekéstük? Vagy még vissza jöhet pozitívra a teszt?
Köszönöm a válaszokat. És ha szabad megkérdeznem nektek milyen hosszú a ciklusotok?
Sajnos a hőmérőzést nem tudtam elkezdeni mert lebetegedtem. Ami megkavart, hogy egyrészt az e havi vérzésem eléggé elhúzódott, azt olvastam olyankor ne teszteljek. Figyeltem a váladékot és ma reggelre lett tojásfehérje állagú, ezért arra számítottam hogy ma/holnap pozitív lesz a teszt...erre semmi. Viszont kb. 25 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 12. napon.
Folytassam tovább azért az ovu tesztelést szerintetek?
Első gyerek előtt 15 évig szedtem gyógyszert így nem tudom sajnos milyen hosszú lett volna a ciklusom, második előtt is gyógyszert szedtem, de csak 5 hónapig. Második gyereknél használtam ovu tesztet, a 21.ciklusnapon volt peteérésem. Amúgy az elsőnél a ciklus 34.napján volt pozitív a tesztem, úgyhogy nagyjából mindkét 34-35 napos lett volna a ciklusom.
Mindenképpen folytatnám. Délután és este is használod?
Balról jobbra a 11,12,13. ciklusnapokon a tesztjeim.
Jól gondolom, hogy következő hónapban érdemes elkezdenem hamarabb és 2x egy nap?
És hogy az ovu ebben a hónapban már meg volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!