Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ilyenkor mi van? Csak...

Most ilyenkor mi van? Csak elkezdődött valami?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 15 dpo. Elvileg holnapra nem várom. Tegnap előtt teszteltem one step tesztel iszonyú halványakat. Akkor még ezek a tesztek negatívak voltak! Tegnap reggel produkáltak őket pozitívra. Halvány pozitív de jól látható. Azt hittem a ma reggeli (az utolsó a képen) hogy már erősebb pozitív lesz! Erre képen nem is látszik és szinte negatív! :(

Járt már így valaki??? És volt baba vagy megmaradt? Köszönöm a válaszokat!

[link]

2020. márc. 7. 07:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
En pont ugyanigy vagyok.... 4 masik fajta halvany 1 erosebb predictor es egy extra halvany predictor...8. An kelle nem megjonnie.
2020. márc. 7. 12:04
 12/37 A kérdező kommentje:
En most csináltam megint egyet... az megint erősebb.. ahogy telik a nap úgy erősödik . Nem tudom mi van vagy mi kész. De jó lenne tudni mert progi tablettát kell szednem és ha nincs baba abba kéne hagynom. Azért gondoltam még csinálok egy tesztet az tuti negatív és akkor tudom mi a dolgom.... de így. Elegem van feladom!!!!!
2020. márc. 7. 13:19
 13/37 anonim ***** válasza:
Hat nehez ez..jitrtast neked .majdnird meg ha van fejlemény
2020. márc. 7. 14:41
 14/37 anonim ***** válasza:
Bocsi.... elirtam...szoval nehez ez igy... kitartást irj ha van fejlemény
2020. márc. 7. 14:42
 15/37 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csinalj még egy tesztet az mar biztosat kell mutasson. Ha lehet CB digitalisat. Nekem az egyertelmu pozi lett nemvart napján.
2020. márc. 7. 14:46
 16/37 A kérdező kommentje:
Reggel tesztelek. Megírom az eredményt mindenképp!
2020. márc. 7. 16:18
 17/37 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodj meg picit! Azt írod, most megint látszik, fel tudod tenni a képet róla?

Lehet most sűrűbb volt a pisi.

Este próbálj nagyon keveset inni, és úgy tesztelj reggel, vagy 2 nap múlva!

Gyógyszert már szeded, vagy csak pozitív esetén lehet?

2020. márc. 7. 16:42
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan ez volt, sőt, volt hogy erősebb teszt után lett egy sokkal halványabb. Délután erősebb volt a csík, mint reggel. Majd doki, idegbaj, bhcg, tuti méhen kívüli, majd vérzés, ügyelet, ahol megállapított lett a terhességem, bár a vérzés maradt a 13.hetig. Most 25 hetes terhes vagyok, minden rendben a picivel. Drukkolok.
2020. márc. 7. 21:18
 19/37 anonim ***** válasza:
Én már 5x jártam így. Mindegyik kémiai terhesség lett. Mindegyiknél vérvétel igazolta, hogy nem a teszttel volt a baj; tényleg elindult valami, csak megszakadt.
2020. márc. 7. 22:14
 20/37 A kérdező kommentje:

Őrület! Reggel megcsinálom a tesztet! A déli teszt ugyan olyan lett ni t a tegnap reggeli talán még egy hajszállal jobban is látszik. Ha kémiai terhesség akkor mikor ürül ki a hcg?

Holnapra nem vártam volna!

Egyébként elkezdtem a progit! Pozi tesztnél kezdenem kell! De reggel egyet felraktam azóta mérgemben többet nem! Hogy akkor legalább jöjjön meg időben... ha baba van a dologban akkor holnap szép tesztelnek kell , hogy legyen. De a remények nulla!

2020. márc. 7. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!