16 éves vagyok. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Február 1.-én volt menstruációm.A barátommal február 9.én,12.én,és 13.án is voltunk együtt,de nem ment el bennem.Próbáltuk gumival csinálni ,de kettő is kiszakadt közben.Így anélkül csináltuk.Nem szeretnénk babát,szüleim megtudnák nem is tudom mi lenne belőle..2020. febr. 17. 21:08
31/41 anonim 

válasza:

Jaaa hogy anyukád meg apukád iszik? Akkor könyörgöm legalább neked legyen több eszed mint nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32/41 anonim 

válasza:

Szegény. Remélem nem leszel terhes. Sajnálom hogy isznak a szüleid, de ez a férfi nem szeret téged. Elhiszem hogy jó lenne egy idősebb férfihoz tartozni, talán ki emelne az italos környezetből. De ez a férfi nem fog. Vigyázz magadra jobban máskor.
33/41 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Mikor csinálhatok legkorábban vajon tesztet?
2020. febr. 18. 14:30
34/41 anonim 

válasza:

Ha nem jön meg, akkor csinálj. És olvasgass a témában, nagyon tájékozatlan vagy a korodhoz képest.
35/41 A kérdező kommentje:
Szerintem előbb fogok.Nem birok addig várni.
2020. febr. 18. 16:57
36/41 anonim 

válasza:

Előbb nem fogja kimutatni, semmi értelme, de a te dolgod, ha a zsebpénzedet tesztekre akarod elpazarolni. 🤷
38/41 A kérdező kommentje:
Írok majd
2020. febr. 18. 17:15
39/41 anonim 

válasza:

H a ràk egye le az ijen ember faszàt.szakadjon meg.am nem nagy a valószínűsége h teherbe estél de kituggya.
40/41 A kérdező kommentje:
Nah holnap kell megjönnie.Görcsölök úgyhogy biztos megjön.Kedden reggel csináltam egy tesztet az negatív lett,úgyhogy nagyon remélem h megjön.Rossmannban vettem facelle teszt volt.Úgyhogy kezdek megnyugodni.
2020. febr. 28. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!