16 éves vagyok. Lehetek terhes?

Igen, ahogy irtak pont kozepidoben voltatok egyutt, ugyhogy lehetsz terhes.
OFF: nem bantasbol irom, de en nem tudom egyesek hogyan hasznaljak az ovszert vagy milyet hasznalnak, nekem soha senkivel nem fordult elo, hoyg kiszakadt volna, kerdeztem a ferjemet is, azt mondta, neki se tortent soha ilyesmi, pedig 30/35on tul vagyunk...itt meg naponta lehet olyan kerdest olvasni, hogy valakinek kiszakadt a gumi...nem értem...

1. 16 évesen, ha már dugsz, előtte nem ártana némi felvilágosítás. Én is szexeltem 16 évesen, mégsem kellett aggódnom, hogy terhes leszek-e, mert képesek voltunk odafigyelni a fogamzásgátlásra.
2. Ha két gumi is kiszakad, akkor valamit nagyon szarul csináltok. Talán meg kellene tanulni használni...
3. Ha már a gumi kiszakad, nem az a megoldás, hogy anélkül csináljátok. Kerestek más védekezési módszert, vagy elővesztek egy harmadik gumit, esetleg ha semmi nincs kéznél, akkor NEM szexeltek, hanem megoldjátok szájjal, kézzel.
4. Ha már annyira hülye vagy, hogy képtelen vagy védekezni, ráadásul a ciklus közepén, biztos, ami tuti, akkor annyi eszed lenne, hogy elmész esemény utáni tablettát íratni. De persze erről már lemaradtál.
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki 16 évesen szexuális életet él, de miért nem lehet ésszel csinálni?

Hát azon még jobban kiakadnának, ha fel is csinálna.
Ezért kellene ésszel dugni.
Azon meg jó lenne elgondolkodni, hogy egy 32 éves férfi mit is akar egy 16 éves kislánytól. Ilyen idős korban ekkora korkülönbség nagyon durva. És szerintem kifejezetten ijesztő, ha egy 32 éves férfi egy 16 évessel találja meg a közös hangot. Tudom, azt gondolod, hogy te marha érett vagy, sokkal érettebb a korodnál, de igazából a pasid az, aki marhára éretlen, ha nem a saját korosztályában, de minimum 20 év felett keresgél.

hat gratulalok a pasidnak, hogy felnott ferfi letere ennyire felelotlen a szex teren. Teged sem tisztel, kulonben nem hozna ilyen helyzetbe - ha kiszakadt a gumi hat akkor csinaljuk anelkul....egy veled egykorunak is fognam a fejemet, de azert 32 evesen ezt nem lehet konnyen elnezni.
Lehet, pont ezert nem talal magahoz illo felnott not. Komolyan, nem is ertem mit akarhat toled, a friss husin kivul.
Szerintem EZZEL A PASIVAL ne szexelj tobbet. Hidd el, nem o eleted szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!