Lehetek-e terhes? Nem szeretnék 16évesen terhes lenni
Figyelt kérdés
Párommal ciklusom 9.napján együtt voltunk.Eddig egyikünknek sem volt hasonló tapasztalata. Nem történt behatolás,csak petting. Hozzáértem nemhiszervéhez, spermás lett a kezem de letöröltem azután magamhoz is hozzányúltam a csikló körüli részhez. Ezek után párom is hozzányúlt magához, sperma került a kezére de ő is letörölte azután megujjazott. Ciklusom 14-15.napján vettem észre folyást, ami ovulációra utal. Aznap nagyon fájt, görcsölt a hasam fent, a mellem alatt azután lennebb ment a fájdalom és nagyon enyhén egy szúrást éreztem a méhem körül.Tegnap pedig kevés krémes fehér folyásom volt. Azt szeretném megtudni, hogy mennyi esély van terhességre ebben az esetben? Nagyon rástresszeltem,félek hogy ettől is késhet a menstruációm. Előre is köszönöm a válaszokat!2020. jan. 1. 22:27
2/23 anonim válasza:
Odáig olvastam, hogy nem történt behatolás, csak petting. Akkor mégis mi a kérdés?
3/23 A kérdező kommentje:
Félek nehogy maradt volna sperma valamelykkünk ujján és bejusson a hüvelybe, ami a terhességet okozhatja.
2020. jan. 1. 22:33
4/23 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, petting előtt készíts oda nedves törlőt. Vagy előbb menj el te, utána spermázzátok össze a kezeteket.
De ettől akkor se vagy terhes.
5/23 anonim válasza:
Én azt szeretném tudni, hogy ezt hogy oldják meg mindíg. 20 már multam, volt már jó pár dolog (fiú vagyok). De még olyan soha nem volt, hogy mind a ketten tapickoltunk volna a spermában. Itt meg mindíg megoldja valaki, hogy mind a kettőjüknek jut a kezébe. Most a pasi ilyenkor a lány kezébe engedi, utána meg szétkenik egymás között?? Vagy hogy lehet ezt kivitelezni??
6/23 A kérdező kommentje:
Igen a lány kezébe s utána mivel első alkalom ilyen együttléttel megnézi ő is mi a helyzet, ezért történik ez:)
2020. jan. 1. 22:52
7/23 anonim válasza:
Hanyagold még ezt a témát, nagyon éretlen vagy...
8/23 anonim válasza:
A tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet bőrön keresztül teherbe esni. Az utána való zuhanyzás pedig nem fogamzásgátló módszer. Behatoláskor használjátok gumit (de normálisan, hogy ne szakadjon ki).
9/23 anonim válasza:
Terhes nem vagy. Viszont meglepően pontos leírtad a tüszőrepedés tüneteit (bár a görcs az plusz, az inkább gyomorgörcs lehetett a stressztől).
De a szurkálást ebben a korban nem szokták érezni.
10/23 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Megcáfolnálak. 19 éves vagyok, 15 éves korom óta érzem, hogy mikor van ovulációm. Azokon a napokon szúrkál és görcsöl a petefészkem körül és érzékeny lesz a mellem. Tekintve, hogy nyolcadikban tanultam biológiát, nem volt túl nehéz dolgom, hogy felismerjem, hogy bizony ovulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!