16 éves vagyok. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Február 1.-én volt menstruációm.A barátommal február 9.én,12.én,és 13.án is voltunk együtt,de nem ment el bennem.Próbáltuk gumival csinálni ,de kettő is kiszakadt közben.Így anélkül csináltuk.Nem szeretnénk babát,szüleim megtudnák nem is tudom mi lenne belőle..2020. febr. 17. 21:08
1/41 anonim 

válasza:

Most honnan jósoljam meg neked?
2/41 A kérdező kommentje:
Nemtudom,de annyira ideges vagyok napok óta,hogy már nyugtatót szedek,mert aludni sem tudok
2020. febr. 17. 21:09
3/41 anonim 

válasza:

Gumi nélkül csináltátok, ráadásul pont jól belőttétek az ovu környékét. Az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok, szóval van esély rá. Ha nem jön meg a menzesz, akkor tesztelj. Addig felesleges idegeskedni. Nem változtat semmin.
4/41 A kérdező kommentje:
29.én kell megjönnie elvileg.de volt már hogy késett pár napot.Addig biztos megőrülök.
2020. febr. 17. 21:15
5/41 anonim 

válasza:

Csórikáim :D védekezni analfabéták dugni bezzeg van eszük. Oszt idejönnek sírni xD
6/41 A kérdező kommentje:
Igen ide jöttem sírni,mert máshova nemtudok.Nem kell olvasnod ennyi.
2020. febr. 17. 21:19
7/41 anonim 

válasza:

Azért nem olyan könnyű teherbe esni...minden esetre jókor voltatok együtt, hogy esetleg sikerüljön...mint tudjuk aki babát szeretne annak nem jön akinek meg nem kéne arra elég, ha ránéznek...
Esemény utánit is be lehet szedni 5 nappal aktus után legkésőbb.
Ha már felelőtlenül eröltetitek szexet, középidöben ne szexeljetek...
Attól hogy nem megy el benned terhes lehetsz behatolás esetén. SOHA ne kockáztassatok többet, gumival vagy fogamzásgátlóval védekezzetek, ha meg kiszakad és nincs több oldjátok meg másképp a levezetést...
Szorítok, hogy ne legyél terhes, bár bevallom azért igen kicsi az esély előváladéktól teherbe esni, azért ne őrülj meg, mert a rettegésed miatt is késhet majd a mensid. Legközelebb meg jobban vigyáztok.
Minden jót!
8/41 A kérdező kommentje:
Köszi.Mikor csinálhatok legkorábban tesztet?Mondjuk azzal is gondba vagyok.Kis faluban lakunk,1gyógyszertár van,oda meg nem merek bemenni venni,mert ismernek.
2020. febr. 17. 21:28
9/41 anonim 

válasza:

Rendelj a neten utánvéttel! Aztán ha keres a futár olyan időpontot mondj amikor a szüleid nincsenek otthon :)
10/41 A kérdező kommentje:
Nem merem.Anyu mindig itthon van,ha estleg jönne a futár és ő nyitna ajtót.Átmegyek majd valamikor a szomszédos városba ,ott van rossmann
2020. febr. 17. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!