Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves vagyok. Lehetek terhes?

16 éves vagyok. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Február 1.-én volt menstruációm.A barátommal február 9.én,12.én,és 13.án is voltunk együtt,de nem ment el bennem.Próbáltuk gumival csinálni ,de kettő is kiszakadt közben.Így anélkül csináltuk.Nem szeretnénk babát,szüleim megtudnák nem is tudom mi lenne belőle..
2020. febr. 17. 21:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy 32 éves felnőtt férfi nem tud gumit használni? Ha korodbeli lenne, még lehetne mentségeket keresni, de így a szemétség magasiskolája tőle, hogy a te tested/lelked egészségét teszi kockára úgy, hogy majdnem az apád lehetne!
2020. febr. 17. 23:19
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, simán lehetne akár z apja is, gondolj bele, ha a kérdező most terhes, 32 évesen már 15-16 éves lenne a gyereke :-D Tehát ha annyi esze van mint a kérdezőnek akkor simán előfordulhat hogy van egy vele egykorú gyereke.
2020. febr. 18. 04:51
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak a terhességtől kell ám félni. Van egy HPV nevezetű vírus is, amit a férfiak is terjeszthetnek tudtukon kívül. Ebből később évek alatt méhnyakrák is kialakulhat. Más nemi betegségről nem is beszélve, amik meg meddőséget okoznak. Nagyon meg kell gondolni, hogy kivel bújsz ágyba és kivel csinálod gumi nélkül is! Gondolj bele, hogy egy 32 éves férfi előtted hány nővel volt már együtt! Ha nem komoly a kapcsolat, akkor szerintem nem szabad gumi nélkül csinálni senkivel.
2020. febr. 18. 07:11
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Te nem bízol anyukásbany hogy beszéljetek a szexről? Vagy nem volt bioszórád? Esetleg felvilágosítás? Ha kiszakadt a gumi, tuti rosszul tettétek fel. Amugy meg elmehetsz nőgyógyászhoz is, aki segít a megfelelő fogamzásgátlásban.
2020. febr. 18. 07:25
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Vetess a pasival tesztet. Biztos keresete is van nyugodtan belefer neki meg konnyebben is szerez mint te.

Ha meg veletlen terhes lennel allhatja az abortuszt.

2020. febr. 18. 07:28
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
egy 32 éves hogy tud két gumit is kiszakítani egy szex alatt? 10 év alatt egy gumit sem szakítottam ki soha.
2020. febr. 18. 08:47
 27/41 A kérdező kommentje:
Anyuval nemtudok ilyenekről beszélni,sokszor iszik,meg apu is.A barátomat meg nem akarom ilyennel zaklatni ,mert bepánikol csak ő is.
2020. febr. 18. 09:15
 28/41 anonim ***** válasza:
62%
Az en parom iden lesz 38 en 30. 3 eve mikor osszejottunk volt egy nagy vitank ebbol, hogy o azt se tudja hogy kell felhuzni a gumit meg sosem hasznalta ezelott. En nem szedhetek fogamzasgatlot mert egyszer trombozisom lett tole, o meg nem hajlando gumit huzni.... de azert azt kijelentette, hogy ha terhes leszek nem tartjuk meg. En erre kiborultam, hogy mit kepzel majd vedekezes gyanant az abortuszt valasszuk?? nehany pasi agyilag nem ott van ahol kene... aztan jol helyre tettem, utana mar hajlando volt gumit huzni bar 2* nalunk is kiszakadt. Utana volt egy idoszak amikor annyira rettegett tole, hogy terhes leszek hogy meg a gumiba sem ment el, a ezen is kiakadtam, hogy miert kepzeli hogy ilyen konnyu teherbe esni. Aztan mostmar eljutottunk odaig hogy azt szeretnenk ha jonne a baba, 4 honapnyi vedekezes nelkuli szex utan lettem terhes most vagyok 6 hetes. 4 honap!!! Valaki evekig csinalja ezt megsem sikerul, nem kell annyira raparaznod mert azert fog kesni mert ettol felsz. Egyebkent nekem a rossmannos facelle mar 9 nappal a peteeres utan kimutatta (ja es nem kozepidoben volt hanem a 22. ciklusnapon, ha neked is ennyivel kesobb volt peteeresed eselytelen hogy terhes legyel)
2020. febr. 18. 09:18
 29/41 anonim ***** válasza:
98%
Ezt még olvasni is rossz. Egy 16 éves kislány egy 32 éves hapsival kamatyol. Oké ezen még túljutok(nehezen), de az, hogy a hapsi képtelen a fa•szára gumit húzni, és védekezés nélkül ba•szza a kislányt, aztán még a hapsi parázik nehogy apuka legyen.. Na itt dobtam el az eszem. Ti, felelőtlen kis csajok! Mégis hol van az eszetek ba•kker?! Nem mersz a hapsikáddal tesztet vetetni, mert parázik?! Wtf??
2020. febr. 18. 09:24
 30/41 anonim ***** válasza:
83%
Anyukád helyében jól tarkón vágnám magam hogy a lányomnak nem magyarázom el a dolgokat, de téged is hogy ennyi eszed van.
2020. febr. 18. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!