34 évesen tényleg el vagyok késve a gyerekvállalással?
Figyelt kérdés
Mostanra találtam meg azt akinek szülnék és a kapcsolatunk eljutott arra a pontra. Anyagi biztosságunk is mostanra lett meg. Valamint egészségügyi gondok is voltak még ezért most, h 34 éves múltam, most kezdenénk el próbálkozni.
Elkéstünk ?
2020. jan. 10. 13:02
2/20 anonim válasza:
Picit...
De azért annyira nem...
Sajnos manapság kitolódik a gyerekvállalás.
Nyilván nem ideális, de 34 évesen még nem vagy elkésve..
De eddig meg "jó" párkapcsolat hijján nem volt ideális
3/20 anonim válasza:
Én pont 34 évesen szültem, pedig már 14 éve együtt voltunk a fiam apjával. De mi így akartuk. Nem bántuk meg.
4/20 hollófernyiges válasza:
Tíz év múlva el leszel késve. Addig nem.
5/20 anonim válasza:
Ha minden eü. probléma megoldódott, anyagiak biztosítottak szerintem még időben vagytok. Sok ismerősöm szült 35 és 40 év között mostanában.
6/20 anonim válasza:
34 évesen én már nem szülnék, de ha igen, akkor az utolsót. Nem minden az anyagi háttér. Persze ha nincs társ, úgy nehéz. Mi szerencsések vagyunk. Már 18 éves koromban szembejött velem a nagy ő, 24 évesen alakítottuk ki azt a hátteret, ami a minimumhoz kell, hogy ne nélkülözzünk. Így most várom a másodikat, utána megyek vissza dolgozni. Még úgy 30 évesen szeretnénk még egy gyermeket, mert imádok anya lenni, de emiatt nem fogok azért gyerekesőt tartani.
7/20 anonim válasza:
Nem vagy elkésve, ha egy gyereket szeretnél, bőven belefér. Ha kettőt is talán, csak kevés korkülönbséggel. Én 34 évesen szültem és tervezünk kistesót.
8/20 anonim válasza:
Kezdesz elkésni, de még éppen nem. Fiatal anyuka már nem vagy.
10/20 anonim válasza:
Nem vagy elkésve.De nyilván ezek a vélemények semmit sem befolyásolnak a döntéseteken ha gyereket terveztek.Ha itt sokan írják, hogy igen el vagytok ,akkor nem vállaltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!