Amúgy meg ha van munkád, pénzed, többéves munkaviszonyom, nem, nyugodtan.
2019. okt. 11. 23:54
2/13 anonim válasza:
Igen. Élj még...
2019. okt. 11. 23:58
3/13 anonim válasza:
20 éves erejeteljében levő fiatal nő tanuljon, dolgozzon, ne pedig máris gyereket akarjon! Te se vagy még felnőtt, ha ilyen kérdéseket teszel fel!
Egyébként ennyi idősen egy normális 20 éves tényleg inkább építi még egy pár évig a jövőjét, ismerkedik, randikra jár, bulizni jár, világot lát. Én annyi idősen mint te, külföldön éltem a párommal és egyetemre jártam! Életem legjobb döntése volt!
Most 26 vagyok, gyereket várok. Bőven fiatal anyuka vagyok még így is, de tele vagyok élettapasztalattal, és nem a nagy semmire érkezik már a kicsi lányom sem. 😉
2019. okt. 12. 00:00
4/13 anonim válasza:
20 vagyok, idén szültem májusban. Soha nem ereztem magam jobban mint most anyukakent. A picinek meg van mindene, természetesen nem a nagyszülők terhére lett vállalva. Szerintem ez nem kor függő, sokkal több tényező sokkal fontosabb szerepet játszik minthogy 20 vagy eppen 25 eves az ember.
2019. okt. 12. 06:38
5/13 anonim válasza:
Tessék, kaptok lepontoznivalót...
Kérdező, attól függ. Nem minden húsz évre egyforma. Én akkor szültem, nem bántam meg. Akkor is akartam. Eü szakközépben tanultam, 16 éves koromtól munkaviszonyban dolgoztam suli mellett a kórházban, nyaranta meg teljes mumkaidőben. Eü szakoktató akartam lenni, az csak levelezőn volt, a kórház nem igazán támogatta, hogy valaki azt tanulja. Úgyhogy teljesen józan döntés volt az akkor 25 éves férjemmel a fiatalon való gyerekvállalás.
Most vagyok 42, férjem 47, lányunk 22, és nem gondoljuk, hogy bármi kimaradt volna. Pedig nem járkáltunk kapcsolatápoló wellnessre, amíg gyerek lepasszolva a nagyiknak, stb.
2019. okt. 12. 06:43
6/13 anonim válasza:
Nem korfüggő. Én 20 évesen mentem hozzá a férjemhez, 1 éven belül diplomáztam, 2 éve dolgoztam (levelezőn tanultam épp a baba-téma miatt). Nem jött össze azonnal, de jöhetett volna, házasok voltunk, volt munkaviszonyom, külön éltünk, volt megtakarításunk. Most 32 vagyok, néhány volt osztálytársam még mindig ott tart, hogy melyik buliba érdemes elmenni és de jó lenne, ha az aktuális pasija nem lépne le 2 hónap után. 🤷🏼♀️ Nekik még most sem mondanám, hogy érettek a gyerekneveléshez.
2019. okt. 12. 10:00
7/13 anonim válasza:
Egyénenként változó. Én például el nem tudtam volna képzelni, hogy ennyi idősen gyereket vállaljak. Még én is gyerek voltam. De ha vki úgy érzi, hogy készen áll rá, tudja nélkülözni a bulikat, tanulást, munkát, utazást stb., van stabil párkapcsolata, biztos munkahelyük, esetleg saját lakás vagy ház, s nem kell nélkülözniük, sőt még a nagyszülők is támogatják őket, akkor nem korai.
2019. okt. 12. 11:13
8/13 anonim válasza:
Attól függ. Párkapcsolat milyenségétől, egzisztenciális helyzettől, mindkét fél gyermek iránti vágyától, jövőbeli tervektől...
2019. okt. 12. 12:10
9/13 anonim válasza:
Nekem korai lett volna. 25 évesen szültem az elsőt.
2019. okt. 12. 12:55
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon. Most estél ki a suliból. El sem kezdődött a felnőtt életed és maris egy ekkora kötöttség. Onnantól, hogy gyereked van, bármit teszel, csinálsz, mindent a gyerekhez kell igazitani, bárhova elmész kikapcsolódni a tudatodba mindig ott van, hogy mi lehet a gyerekkel. Dolgozz még pár évet, élj, mert nagyon bekorlátozza a munkavállalást is, a gyereket hozni-vinni kell, ha beteg otthon kell vele lenni, és ez mellett ott a munkád, hæztartás, párkapcsolat, mindennek megfelelni, gondolom nem a nagyszülőknek szülsz, hanem saját magadnak és az apukájának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!