Korai 18 évesen szülni? (jó anyagi háttérrel)
Szia!
Szerintem korai egy kicsit, éld ki magad!!
Szia, szerintem korai, bar elvileg a tested ilyenkor, kb. 18-23 evesen a legalkalmasabb egy babucira.
Szerintem vegezz el egy fosulit az kb. 3 ev csak, vagy egy egyetemet, az mondjuk mar nehezebb, es utana johet a baba. En mindenkepp tanulnek meg most, az anyagiak is meg vannak ra, mint kesobb, amikor mar a baba is megszuletik.
18 évesen?????-.-
várj vele.ráér!!!
6 év múlva ráér
Ez maximálisan tőled és a párodtól függ!Van olyan ismerősöm, aki 18 alatt szült, van két gyereke és tök boldog.
Ez a legnagyobb elkötelezettség!Ha ezt fel tudod/tudjátok mérni, erre vágytok, akkor miért ne!De ellen árban foktok úszni, mindig lesz aki megszól, aki ki lesz akadva, hogy 22 évesen hogy hogy nem bulizol, te jó ég, van egy 4 éves gyereked?Szóval ha ezekkel jó ha tisztában vagytok.
Ismeretlenül elég nehéz ezt megválaszolni. Nem feltétlenül korai, attól függ milyen személyiség vagy,egy barátnőm hozzáment az első fiújához, 19 évesen szült, és szuper anyuka.
18 évesen én is úgy éreztem, simán vállalnék gyereket, de most visszagondolva, nem biztos, hogy lelkileg,szellemileg tudtam volna neki annyit nyújtani, mint most ( 30 vagyok, a fiam 5, a lányom 3 éves,várom a harmadikat).
Sztem az ideális kor 24-26 év,mert fontos, hogy legyen élettapasztalatod, amit később megoszthatsz vele, viszont még elég fiatalos lendületed legyen a picurhoz (mert energia az kell bőven hozzájuk:-)
Amúgy pedig nem csak az anyagi helyzet számít -sőt...
Ninuminu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!