Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai 18 évesen szülni? (jó...

Korai 18 évesen szülni? (jó anyagi háttérrel)

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 11:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem korai egy kicsit, éld ki magad!!

2009. okt. 28. 12:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai lenne inkább 24 évesen válalj gyereket.
2009. okt. 28. 12:05
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Szia, szerintem korai, bar elvileg a tested ilyenkor, kb. 18-23 evesen a legalkalmasabb egy babucira.

Szerintem vegezz el egy fosulit az kb. 3 ev csak, vagy egy egyetemet, az mondjuk mar nehezebb, es utana johet a baba. En mindenkepp tanulnek meg most, az anyagiak is meg vannak ra, mint kesobb, amikor mar a baba is megszuletik.

4/18 anonim ***** válasza:
73%
szerintem is korai!
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

18 évesen?????-.-

várj vele.ráér!!!

6 év múlva ráér

2009. okt. 28. 12:07
 6/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem korai. Nekem vannak barátnőim-ismerőseim, akik 18-19 éves korukban szültek. A baba mellett elvégezték a főiskolát, és nemrég tiszta lappal kezdték az álláskeresést. Most 5-6-7 évesek a gyerekeik, és egy kicsit jobban "kezelik" őket, mint a hugimat, aki 3 éves gyerek mellől akart visszamenni dolgozni. Szerintem, ha megteheted, van aki támogat (és talán már teherbe is estél), akkor tartsd meg.
2009. okt. 28. 12:08
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

Ez maximálisan tőled és a párodtól függ!Van olyan ismerősöm, aki 18 alatt szült, van két gyereke és tök boldog.

Ez a legnagyobb elkötelezettség!Ha ezt fel tudod/tudjátok mérni, erre vágytok, akkor miért ne!De ellen árban foktok úszni, mindig lesz aki megszól, aki ki lesz akadva, hogy 22 évesen hogy hogy nem bulizol, te jó ég, van egy 4 éves gyereked?Szóval ha ezekkel jó ha tisztában vagytok.

2009. okt. 28. 12:09
 8/18 anonim válasza:
74%
Ha tiszta szívből úgy érzed, hogy mindent meg tudnál neki adni (nem csak anyagilag)és egészségesen tudnál mellette élni akkor miért ne!? Mondjuk nem ajánlatos cigizni és alkoholt fogyasztani, meg ilyenek. Én még kiélném magam a helyedbe és meggondoltad, hogy akitől lenne azzal szeretnéd leélni a hátralévő életedet? A párod is szeretne gyereket? Tegyél fel magadnak fontos kérdéseket!
2009. okt. 28. 12:12
 9/18 anonim ***** válasza:
73%

Ismeretlenül elég nehéz ezt megválaszolni. Nem feltétlenül korai, attól függ milyen személyiség vagy,egy barátnőm hozzáment az első fiújához, 19 évesen szült, és szuper anyuka.

18 évesen én is úgy éreztem, simán vállalnék gyereket, de most visszagondolva, nem biztos, hogy lelkileg,szellemileg tudtam volna neki annyit nyújtani, mint most ( 30 vagyok, a fiam 5, a lányom 3 éves,várom a harmadikat).

Sztem az ideális kor 24-26 év,mert fontos, hogy legyen élettapasztalatod, amit később megoszthatsz vele, viszont még elég fiatalos lendületed legyen a picurhoz (mert energia az kell bőven hozzájuk:-)

Amúgy pedig nem csak az anyagi helyzet számít -sőt...

Ninuminu

10/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk engem nem zavarna hogy ki mit mondana ha gyerekem lenne
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!