Aki 42 évesen áll neki gyerekprojectnek, mennyi idő alatt jön össze a baba?
Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 10:14
1/19 anonim válasza:
Ismerősnek egyből összejött 40 meg 41 évesen is, egy év van a gyerekek között..
Exével rengeteget próbálkoztak, de nem akart megfoganni, vagy h megfogant, nem maradt meg..
2/19 A kérdező kommentje:
Jahh, és hátrahajló méhem van, tudom ez is hátrány.
2019. aug. 5. 10:16
3/19 anonim válasza:
Aki 24,5 fél évesen áll neki próbálkozni, annak mennyi idő alatt jön össze? Most ez a kérdés komoly? A fogantatás nem életkorhoz köthető szigorúan: pl 20 évesen 1 hónap, 21 évesen 1,5 hónap stb.
lehet rögtön, lehet hónapok múlva lehet soha.
4/19 anonim válasza:
Igaz én 33 vagyok nekem is hátrahajlo első gyerek 2 hónapban második negyedik hónapban jött össze.
5/19 anonim válasza:
Két 35 évesnek, ugyanolyan kórelőzménnyel sem ugyanolyan gyorsan jön össze. 42 évesen elkezdeni, hátrahajló méhvel még lombikkal is csekély az esélyed.
6/19 anonim válasza:
Első baba lenne vagy már van gyerkőc?
7/19 A kérdező kommentje:
Első lenne
2019. aug. 5. 21:21
8/19 anonim válasza:
Pont nemrég olvastam, hogy 40-45 év között 1 éven belül teherbeesni 40-50 % az esély, ha jól időzített az együttlét. Ugyanez 25-30 évesen volt 85, ha jól emlékszem.
9/19 anonim válasza:
Ebben a kategóriában leírni az igazságot "nem éri" meg, mert csak az hasznos, amit hallani akarnak itt az emberek... kérdés, akkor minek kérdez?
Utolsó: egy hiteles linket dobjál már erről! :D
10/19 anonim válasza:
Ok, keresem, egy másik kérdéshez másoltam be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!