Lehetséges, hogy terhes vagyok és koraterhességi tüneteket érzek?
40 éves vagyok, van már gyermekem. 13 éve nem védekezünk „eszközzel”, időnként megszakítással. Az utóbbi években havi 1-2 alkalommal tudtunk együtt lenni.
Bár nem tervezünk babát, és fenekestül felforgatná az életünket, de titkon mindketten eljátszottunk már a gondolattal, hogy mi lenne ha…
7 nap van a menstruációmig. 28-30 napos ciklusaim vannak. Elég jól ismerem a testem, és bár nem mérem a hőmet, de feltételezem, hogy nem a 14. napon van ovulációm – inkább a 8-10 nap körül.
Ebben a hónapban hirtelen jött szabadság kapcsán pont így voltunk együtt, kivételesen többször is, védekezés nélkül (ciklus 8-15 napja között).
Most fáj a mellem, mellbimbóm, alhasam húzódik, időnként szurkál. Derekam is elkezdett fájni – de ez lehet PMS is, hiszen a derekam gyakran fáj – a hasam, mellem kevésbé.
Szerintetek érezhetek koraterhességi tüneteket (az első együttlétünk pont 2 hete volt), vagy teljességgel kizárt, és csak pszichoszomatikusak, túlzott odafigyelésnek, vagy a PMS –nek tulajdoníthatóak a tüneteim?
Valakinek hasonló tapasztalat?
Én szintén így vagyok most, full ugyanebben a helyzetben :)
Előző hónapban velem is ugyanez volt, azt hittem ennyi idősen, ennyi tapasztalattal már nem tudok tüneteket okozni az agyammal magamnak, de sajnos igen.
És te is érzel tüneteket? Nagyon durva, én is azt hittem tudatosabb vagyok...
Neked mikor kellene megjönnie? Mennyi az esély, hogy terhes lehetsz?
Szia.
Én is 40 vagyok, van már két nagy gyermekem. Nekem is korábban volt ovum, a 14. napon lett pozi az lh teszt. 30-33 naposak a ciklusaim. Nekünk ez az első próbálkozós hónap.
Drukkolok neked és követem a fejleményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!