Hogy lehet ez? 5 pozitiv teszt itthon nem varr utan egy hettel. Korhazban tegnap negativ teszt. Mai verveteli eredmeny 26 mU/ml. Tehat terhesseg van. Es kozben sajnos verzes is. Mivan most? Nem elso baba elvesztesem lenne ☹
Ezt hívják kémiai terhességnek valószínű. De nézess 2 nap múlva még egy hcg-t meg egy progeszteront, a biztonság kedvéért. De a tendencia nem sejtet jót.
Ha nem is lesz semmi, ez még nem vetélés, hanem egy nem sikeres teherbeesés. Ez más azért.
Azért még nincs minden veszve, nek a nemvárt után 1 héttel lett pozitív, 7 hetesen 5 hetesnek látta a petezsákot a doki, embrió nélkül, hcg 1500 7. Héten, ami új szerint 5 volt.2 hét múlva mentem vissza, volt embrió, szívhang, de még mindig le volt maradva 2 héttel. 12 hetes uh-ra 14 hetesen mentem , akkorra már 14 hetesnek feleltek meg, ott derült ki hogy ketten vannak!!!! 10. Hetesen véreztem, 2 doki is megvizsgálta hogy vajon honnét, nem látták a második babát !!!! Van még remény!!!
9
Köszönöm a válaszokat.
Azota mar megjártam hetvegen a korhazat is mert az orvosok is mast mondanak. A nogyogyaszo. Egybol kizarta h ez az elozo terhessegem lett volna. Hat a korhazban viszont azt mondtak h biztos h az elozo terhessegem miatt volt a hcg még a véremben es ezert voltam otthon a tesztek pozitívak. Abbol a szempontbol megnyugidtam h
nem egy ujabb babát veszitettem el. De egy kicsit zavar h orvis orvos között is nagy a különbség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!