Milyen érzés volt meglátni azt a bizonyos két csíkot?
Figyelt kérdés
Mi játszódott le bennetek?:)2019. dec. 30. 12:00
11/19 anonim válasza:
2018 augusztus óta próbálkoztunk. Sajnos mindig is rendszertelen volt a menzeszem, az orvos is csak annyit mondott biztos a testsúlyom miatt van. Áprilisban megjött a vérzésem, utána nem. Júliús végén elkezdtem rosszul lenni mindenféle ételtől. Addig addig mondták a munkatársaim hogy augusztus középén vettem egy tesztet és pozitív lett. Mikor elöszőr oda néztem a tesztre azt hittem van rajta csík, megnéztem ja nincs, furcsa is lett volna ha végre sikerül. Aztán kezet mostam, nyúltam érte hogy ki dobom és akkor láttam hogy majd le ugrik róla a csík. Nem hittem el. Nagy boldogságot éreztem.
12/19 anonim válasza:
Az elsőnèl egèsznap sírtam örömömben :) fèl èv után jött össze a fiam. A másodiknál nagyon meglepődtem, örültem,féltem is hogy csak 2 èv lesz a korkülönbsèg,napokig fel sem fogtam,hogy az első hónapunk sikeres volt,állandóan a tesztet bámultam :) most csütörtökön teszteletem újra pozitívat,nem terveztük,így vegyes érzéseim voltak,de hiszem hogy okkal történt ès örülök neki :)
13/19 anonim válasza:
Olyan hamar teherbe estem, hogy meglepődtem. Első reakcióm a szégyenteljes öröm, hogy nem fogok menstruálni kezdeni a legfárasztóbb napon a hétből.
14/19 anonim válasza:
Bőgtem, nem hittem a szememnek és legszívesebben eret vágtam volna. Egyáltalán nem terveztük, (sem akkor sem máskor) szedtem a bogyót, így hidegzuhanyként ért mindkettőnket.
Miután sikerült magamhoz térni, első dolgom volt hívni a nőgyógyászom, hogy elindíthassam az abortuszt.
Halistennek azóta nem történt ilyen baleset, bár duplán is védekezünk, biztos ami biztos alapon.
15/19 anonim válasza:
#14 Isten nevét iért veszed a szádra? Egy ilyen, mint te?
17/19 anonim válasza:
Ja, nem a 14-es voltam, most láttam, hogy ugyanannyi a százalék.
18/19 anonim válasza:
1. Sokkolo, nem akartam elhinni, arra gondoltam ciszta😂
2. Nyugtaztuk, mert eleg hamar jott.
3. Spiral mellett lett, ott volt fejtores.. de aztan megtartottuk.
19/19 anonim válasza:
8 és fél évig volt egy párom amivel babát terveztünk 2 év után terhes lettem és nagyon boldog voltam, de elvesztettem a babát a következő hónapban ujra terhes lettem és féltem, de attól nagyon boldog. Sajnos másodjára is elvesztettem a babát, így ez ráment a kapcsolatunkra. Aztán megismertem a férjem :D 3 hónap múlva pedig furán éreztem magam és csináltam egy tesztet hát nagyon meglepett a csoda babánk :D azóta 2 és fél éves a kislányunk és tesót tervezzünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!