Hogyan szüljek egy bizonyos csillagjegyben?
:D Nagyon nevetek köszi. Nekem egy csillagjegy van amilyen jegyű emberekkel csak rossz tapasztalataim vannak és persze, hogy a gyerek abban talált születni. Mellesleg úgysem a napjegy számít főleg hanem az aszcendens, hold stb bullshit így a napjegy majdnem mindegy. (Am nem hiszek ezekben én magam sem tudom miért vagyok képben 😂)
Milyen jegyre játszanál egyébként?
Gyermek tervezés lvl99...
Az előző válaszokat még azzal egészíteném ki, hogy a fogantatást se tudod pontosan beszervezni.
Mit csinálsz ha az adott időszakban nem jön össze valami oknál fogva? Vársz még egy évet?
A gyerekek akkor jön,ha eljön az ideje. Nem fogja a naptárt nezni.
Bika.
Tudom, hogy ez már ilyen utolsó utáni dolog az egészben, csak tudjátok, van ez, hogy "hogy szüljek fiút/lányt", én meg csillagjegyet szeretnék eltalálni:D
Hülyeségnek hangozhat, egy példaképem csillagjegye. Amúgy én még annyira sem tudom, mint Te, hogy aszcendens meg izé, mindig csak az állatövi jegyet nézem, meg hogy mit ír róla általánosságban(ami szintén nem valószínű, hogy bejön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!