Szerintetek lehet hogy terhes vagyok? Csak a teszt nem mutatja ki?
Figyelt kérdés
Augusztus 29-én megjött a menzeszem de jelentősen kevesebb volt a szokottnál.5 napig szokott lenni most 4. Napra semmi. Elmúlt. Majd kb rá 1,5 hétre szédelgés, bizonyos ételektől erős hányinger, rossz közérzet. Gondoltam biztos terhes vagyok mert a kislányommal is amikor terhes voltam ugyanezek a tünetek voltak. Mellfeszülés nincs. Csak olyan érzés mint amikor a kislányomat szoptattam és beindult a tejem. Immár 3x csináltam terhességi tesztet de sajnos mind negatív. Szerintetek lehet hogy terhes vagyok? Csak a teszt nem mutatja ki?#émelygés #Minimális menstruáció #szédülés bizonyos ételektől erős hányinger #negatív terhességi tesztek
2017. szept. 11. 14:08
1/9 anonim válasza:
Már kimutatná a teszt, ha terhes lennél.Egyforma teszteket vettél? Mennyire vágysz a tesóra?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen... egyforma tesztet vettem....
Igen nagyon szeretnénk mégegy picúrt.... így az eredménytől elszomordtam......
2017. szept. 11. 17:35
3/9 A kérdező kommentje:
Szédülés, hányinger rendszeresen van a menzeszem sokkal kevesebb volt mint szokott..... hangulatváltozásaim is vannak rendszeresen
Ezért is gondoltam......
2017. szept. 11. 17:37
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg magadnak idézted elő a tüneteket. A menzesz meg nem minden hónapban ugyanolyan, attól függetlenül, hogy nem vagy már tini. Sajnálom, de lesz ez még így se :) Sok sikert a kistesóhoz!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük :(
2017. szept. 12. 08:23
6/9 anonim válasza:
Azóta csináltál tesztet? Kíváncsi lennék az eredmenyre, koszi ha megirod.
7/9 A kérdező kommentje:
Azóta most nem csináltam....
Minden egyes negatív teszt után csalódtam....
29-én kell hogy megjöjjön akkor úgy is elválik.....
Sztem addig nem is érdemes csinálnom...
Vagy szerintetek?
Nektrk mi a véleményetek? :)
2017. szept. 24. 13:40
8/9 A kérdező kommentje:
Megint megjött..... ugyhogy jobb is hogy nem csináltam tesztet....
Nem hiszem el..... 😭😭😭😭
2017. szept. 27. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!