Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok azta bizonyos második...

Látjátok azta bizonyos második csíkot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma volt a nemvárt napja és (hála az égnek) nem jött meg. Már körülbelül 5 napja érzem a "mindjárt megjön" érzést. Ma teszteltem kettőt is az egyik negativ a másik a képen látható. Én nagyon nagyon nagyon nagyon és még annál is halványabban látok valamit de félekhgoy annyira szeretném a két csíkot látni hogy csak oda képzelem. Szerintetek?

[link]

2019. febr. 11. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát így nem :( az eredeti képet fel tudod tölteni?
2019. febr. 11. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Világos, napfénynél készített képet tegyél fel. Én is tudom addig a kontrasztot variálni, amíg a Szűz Mária is megjelenik.
2019. febr. 11. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell bekarikázni egy szerkesztett képen bármit is? Egyáltalán minek szerkeszteni? Saját magát csapja be mindenki ezzel. Eredeti képet kérhetünk?
2019. febr. 11. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez alapján a kép alapján amit feltettél, igen, csak odaképzeled. Ne szerkeszd agyon, csak azért, hogy látszódjon valami, mert akkor valójában ott nincs semmi.
2019. febr. 11. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Most komolyan! Erre mi szükség van? Egy szemcsés rossz minőségű kèpet agyon szerkeszteni, bekarikázni azt a rohadt “csíkot”

Megnyugszik a lelked, ha azt mondjuk, hogy igen ott van, mert amúgy buheráltad, hogy ott legyen? Ettől terhes leszel?

2019. febr. 11. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Első válaszolók, nektek köszönöm, hogy visszafogottan tudtatok a kérdésemre válaszolni. Azért szerkesztettem mert első ránézésre aligha látni valamit szóval nem biztos hogy le tudnám fotózni :)

"Kedves" utolsó remélem neked pedig ettől az alpári stílusú kommentedtől nyugodott meg a lelked :) kívánom hgoy soha ne legyél ebben a helyzetben. Minden jot

2019. febr. 11. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Várj 3 napot, és csináld újra. #2 vagyok.
2019. febr. 11. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Azért szerkesztetted meg, mert szerkesztés nélkül nem látni a második csíkot?!:D najó...

Szerintem semmi alpári nem volt a válaszomban, mindössze nem értem, hogy ha őszíntén kíváncsi vagy a válaszokra akkor miért nem mész oda az ablakhoz és fotózod le teli fényben, hogy érdemleges dologról mondhassunk véleményt? Túl érzékeny vagy, valószínüleg a gyerektéma miatt. Elhiszem, biztos nagyon szeretnétek. De hacsak nem vagy újra 10éves myvip felhasználó, ne szerkessz már ilyen kivehetetlen hülyeségeket. Normál fény, normál telefon meg a teszt. Ennyi kell és tudunk válaszolni.

2019. febr. 11. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerkesztett képen még a legnegativabb teszten is látszik a második csík. Rakj f kérlek egy sima képet.
2019. febr. 11. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

#6-os. Milyen helyzetben ne legyen a #2-es Válaszoló ? Te milyen helyzetben vagy ?

Abban, hogy rá vagy pörögve, agyonszerkeszted a képet, bebeszéled magadnak a nemlétező csîkot. Nincs második csík. Ha pozitív lesz, azzal nem kell majd mindent elkövetni és addig baszogtatni, míg kedvednek megfelelően oda nem haluzhatsz másik csíkot.

Mi értelme annak,amit csinálsz ?

2019. febr. 12. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!