Látjátok azta bizonyos második csíkot?
Sziasztok! Ma volt a nemvárt napja és (hála az égnek) nem jött meg. Már körülbelül 5 napja érzem a "mindjárt megjön" érzést. Ma teszteltem kettőt is az egyik negativ a másik a képen látható. Én nagyon nagyon nagyon nagyon és még annál is halványabban látok valamit de félekhgoy annyira szeretném a két csíkot látni hogy csak oda képzelem. Szerintetek?
Most komolyan! Erre mi szükség van? Egy szemcsés rossz minőségű kèpet agyon szerkeszteni, bekarikázni azt a rohadt “csíkot”
Megnyugszik a lelked, ha azt mondjuk, hogy igen ott van, mert amúgy buheráltad, hogy ott legyen? Ettől terhes leszel?
Első válaszolók, nektek köszönöm, hogy visszafogottan tudtatok a kérdésemre válaszolni. Azért szerkesztettem mert első ránézésre aligha látni valamit szóval nem biztos hogy le tudnám fotózni :)
"Kedves" utolsó remélem neked pedig ettől az alpári stílusú kommentedtől nyugodott meg a lelked :) kívánom hgoy soha ne legyél ebben a helyzetben. Minden jot
Azért szerkesztetted meg, mert szerkesztés nélkül nem látni a második csíkot?!:D najó...
Szerintem semmi alpári nem volt a válaszomban, mindössze nem értem, hogy ha őszíntén kíváncsi vagy a válaszokra akkor miért nem mész oda az ablakhoz és fotózod le teli fényben, hogy érdemleges dologról mondhassunk véleményt? Túl érzékeny vagy, valószínüleg a gyerektéma miatt. Elhiszem, biztos nagyon szeretnétek. De hacsak nem vagy újra 10éves myvip felhasználó, ne szerkessz már ilyen kivehetetlen hülyeségeket. Normál fény, normál telefon meg a teszt. Ennyi kell és tudunk válaszolni.
#6-os. Milyen helyzetben ne legyen a #2-es Válaszoló ? Te milyen helyzetben vagy ?
Abban, hogy rá vagy pörögve, agyonszerkeszted a képet, bebeszéled magadnak a nemlétező csîkot. Nincs második csík. Ha pozitív lesz, azzal nem kell majd mindent elkövetni és addig baszogtatni, míg kedvednek megfelelően oda nem haluzhatsz másik csíkot.
Mi értelme annak,amit csinálsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!