Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok azta bizonyos második...

Látjátok azta bizonyos második csíkot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma volt a nemvárt napja és (hála az égnek) nem jött meg. Már körülbelül 5 napja érzem a "mindjárt megjön" érzést. Ma teszteltem kettőt is az egyik negativ a másik a képen látható. Én nagyon nagyon nagyon nagyon és még annál is halványabban látok valamit de félekhgoy annyira szeretném a két csíkot látni hogy csak oda képzelem. Szerintetek?

[link]

2019. febr. 11. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a kep, amit feltettel, olyan, mint mikor szellemet “ kell” latni egy kepen... ez total negativ. Egy pozitiv tesztet nem kell szerkeszteni, hogy latszodjon. Mindezek mellett kivanom h terhes legyel, es nem kizart h az vagy, de ez a fajta szerkesztes onbecsapas, onamitas, aminek fajdalmasabb vege van, mint egy elfogadott negativnak.
2019. febr. 12. 06:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sajnálom, de igaza van az előttem szólóknak. Ha szerkesztés nélkül nem látni a teszten semmit az azért van mert nincs is ott semmi. Tuudom, nem ezt akartad hallani, bíztatást vártál de fals reményeket minek ébresszünk benned? El kell fogadni hogy ez így most egyelőre negatív, ha nem jön meg továbbra sem akkor 2 nap múlva újra tesztelni. Ezt sajnos ki kell várni, tudom hogy nehéz mert én is voltam ebben a helyzetben. Tényleg nem attól leszel terhes hogy rábuherálod a tesztre a második csíkot.
2019. febr. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!