Milyen érzés volt meglátni a pozitív tesztet?
4, hónap próbálkozásnál tartunk és annyira rossz mindig a negatív tesztet meglátni. :(
Sokszor elképzeltem vajon mit fogok érezni, amikor meglátom a 2 csíkot. Már azon megkönnyeztem és nagyon jó érzés volt amikor az ovulációs teszt pozitív lett.
Milyen érzés volt nektek, akik már átélték? Elterveztem már, hogy a páromnak úgy jelentem be, hogy a kutyusunk nyakába teszek 1 pár kis cipőt. :)
hidd el nem görcsölök :) Láttál volna az első 2 hónapban...az szörnyű volt. Valamiért azt hittem, hogy minden klappol a ciklusommal nekem tuti elsőre sikerül...
Már lenyugodtam és nem agyalok rajta csak néha eszembe jut napközben. Ezt a kutyás cipős dolgot meg már vagy 1 éve elterveztem, hogy így csinálom :)
Olyan ismeretlen szeretetérzés futott át rajtam. Amolyan lecsendesült, belső érzés, egy kisebb döbbenet mellett.
Hasonló ahhoz, amikor titkolózom egy meglepetésről, amit épp csomagolok. De szerintem ez egyénfüggő.
ott leszek én is :D
A kutyusunk a "közös gyerekünk" imádjuk és ő főleg :) Azért fogom így csinálni, mert ismerem és tudom, hogy minek örülne igazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!