Akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét? (képpel)
Péntekre kéne jönnie a nem vártnak. Persze nem bírtam kivárni. :) Két ilyen tesztem is van, amin a 2. vonal helye látszik, és nem igazán tudom hova tenni. Gyakran járok pisilni, néha szúrkál a petefészkemnél, a melleim rettenetesen fájnak, és mintha meg akarna jönni néha. Szerintetek ebből lehet pozitív? vagy csak a második csík helye látszódik?
Nekem ilyen volt a nemvart előtt 5 nappal, ugyanez a teszt.
20 hkm
En is hasznaltam ezt a tesztet (tobbszor is, 2 terhessegnel). Nekem akkor volt ilyesmi rajta, amikor nem vart elott teszteltem es terhes voltam. Alig lehetett latni, talan annyi, hogy az a halvany vonal vastagabb volt az enyemen picivel, kb, mint a masik csik, csak tenyleg extra halvany.
Amikor nem voltam terhes, akkor egyaltalan nem latszott masodik vonal, meg a helye sem.
Nem azt mondom, hogy ez pozitiv, mert meg nem lehet annak venni, de nem remenytelen egyaltalan.
Penteken tesztelj ujra, ha baba van, akkor mar egyertelmu lest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!