Elsö honap closty után, egy nap menszi késés, terhességi teszt még negativ. Volt már valaki ugyanigy ezzel? Mi lett az eredmény?
Tudni kellene, hogy mikor volt a tüszőrepedés, mert annak hiányában nem tudjuk, hogy késik-e már egyáltalán. Többször volt Clostys hónapom, általában 14. nap körül megvolt a repedés, de volt hogy csak a 17-18.-on. Kétszer estem teherbe Clostyval, a kisfiammal kb. 14. napi repedéssel a 29. ciklusnapon lett nagyon halvány pozitív tesztem, most szintén 14. napi repedéssel a 28. napos erős pozitív lett.
Szóval ha később volt ovud, mint a 14. nap környéke, akkor még lehet pozitív is pár nap múlva.
Köszönöm szépen a valászt és biztatást. Beleélni magamat csak akkor merem amikor már egyértelmüvé válik. Sajnos, pontosan nem tudom mikor volt a tüsszörepedés mert az orvos kiirt 3 honapra clostyt mondvan hogy már hamarabb is meglesz a babánk minthogy a tabletták elfogynának és, mivel ez még csak az elsö kezelési hónap, nem is számoltam vele hogy már ilyen gyorsan kifejtené a gyógyszer a hatásat. Akkor ez a következö napokban már kiderül.
Neked meg nagy gratula és boldog, egeszséges babavárást kivánok!!!
Köszönöm szépen!😊 Tesztelj újra két nap múlva, ha addig se jön meg! Drukkolok!
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!