Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor is negatív az eredmény,...

Akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét? (képpel)

Figyelt kérdés

Péntekre kéne jönnie a nem vártnak. Persze nem bírtam kivárni. :) Két ilyen tesztem is van, amin a 2. vonal helye látszik, és nem igazán tudom hova tenni. Gyakran járok pisilni, néha szúrkál a petefészkemnél, a melleim rettenetesen fájnak, és mintha meg akarna jönni néha. Szerintetek ebből lehet pozitív? vagy csak a második csík helye látszódik?

[link]

#terhességi teszt #pozitív vonal helye
2018. febr. 28. 16:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
igen, sajnos sok ilyet olvastam, csak fura, hogy mindket teszten latszik, de eppen megeshet siman az ilyen is. koszonom a valaszod. :)
2018. márc. 1. 06:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Okot ad a reményre! Mindenképp ismételj!

És persze oszd meg velünk!

2018. márc. 1. 07:11
 13/20 A kérdező kommentje:
hat igen, bar probalom egyelore nem beleelni magam :) most eppen kicsit elkezdtem gorcsolni, de hatha ez is csak tunet. mindenkepp megirom az eredmenyt :)
2018. márc. 1. 07:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem egy hete lett pozitív a tesztem! Én is görcsölgettem, furán éreztem magam! Drága ugyan de megéri a clearblue dogitális teszt! Ha jelen van a hormon mindenképp pozitív lesz!!!

Szurkolok neked!

Előző voltam 😉

2018. márc. 1. 09:34
 15/20 A kérdező kommentje:
gratulalok! sok egeszseget kivanok nektek! :) remelem hamarosan csatlakozhatok hozzatok 😊 :)
2018. márc. 1. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Vàrjuk az eredményt kérdező!! :)
2018. márc. 2. 06:42
 17/20 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, hogy gondolsz ram. :) sajnos tegnap nem tudtam venni tesztet, igy a reggeli elsonel elmaradt. szerintetek delutan csinaljam meg, vagy inkabb varjam meg a holnap reggelt?
2018. márc. 2. 06:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha biztosra akarsz menni, akkor vard meg a holnap reggelt, ugyis sok mulik azon, hogy ma megjon-e, ha mara (nem) varod.

Ha nagyon turelmetlen vagy es nem csak egy teszted van, akkor ma probalj keveset inni, ha delutan kibirnal 4-5 orat pisiles nelkul, akkor utana tesztelhetsz, nekem a nem vart napjan delutan is egyertelmu pozitiv volt mar. De minden eset mas...

De ha csak egy teszted van, akkor inkabb a holnap reggelt javaslom.

2018. márc. 2. 07:20
 19/20 A kérdező kommentje:
akkor inkabb megvarom a holnap reggelt. :) egy napot csak kibirok még.
2018. márc. 2. 07:44
 20/20 A kérdező kommentje:
nos, nem birtam varni, igy megcsinaltam. sajnos teljesen negativ... hat sajnos ez van 😔
2018. márc. 2. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!