Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok arról a bizonyos...

Mit gondoltok arról a bizonyos barna csikrol?

Figyelt kérdés
A hasam alatt erős a koldokomig halvány barna csík van eddig nem ért el a koldokomig szerintetek?????
2019. júl. 8. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem volt, de nagyon sokaknál előjön, majd elmúlik. Mi mást kellene gondolnom?
2019. júl. 8. 11:36
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Linea negra és terhesség alatt a legtöbb kismamának van. Nekem mind3 alkalommal. Kb. a baba 4-5 hónapos korában szokott elmúlni.
2019. júl. 8. 11:46
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
A terheshormon bőrelváltozásokat okoz. Májfoltokat, mellbimbó beszíneződését és a Linea nigra/negra kialakulásáért is felelős. Ez egy ártalmatlan csík, ami terhesség után elhalványodik, majd eltűnik.
2019. júl. 8. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Én 8 hónapja szültem. Még megvan. Engem nem zavar.
2019. júl. 8. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy ebből meg lehet állapítani a baba nemét, akkor tévedés. 2 fiam van, az elsőnél nem volt, a másodiknál volt, most 5 hós és még halványan látszik.
2019. júl. 8. 12:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat engem sem zavar csak nem értem mert jött ki nem tudok róla hogy terhes lennék ☺️ de nagyon jó kéne ha az lenek
2019. júl. 8. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

De az a lényeg, hogy nagyon ügyesen tudsz kérdést feltenni, benne van minden fontos info.

Talán menj el bőrgyógyászhoz akkor.

2019. júl. 8. 13:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kel rokton meg Eni a másikat én ilyen vagyok minden pici jelben reménykedem talán azért mert vannak olyanok akiknek vagydni kel egy baba után evekig meg mások egy két hónap után teherbe esnek és eldobjak a babajukat.... Ezért nem kel bunkoskod i
2019. júl. 8. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Talán amíg vágyódsz, megtanulhatnál írni.
2019. júl. 8. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:

A 3 éves fiamnak is van halványan, kétlem, hogy terhes lenne...

(Nekem egyik terhesség alatt sem volt)

2019. júl. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!