Mikor jelenik meg az a bizonyos barna, vékony csík a has közepén?
Nekem már 8 hetesen halványan látszott, aztán úgy a 30. hét körül nagyon megerősödött, és megvastagodott. Nekem is felfut egész a mellkasomig. Hát nem egy esztétikai élmény.
38 hetes
Szia. Én olyan 28 hetesen vettem először észre. Eleinte azt hittem, hogy a nacinak a varrása nyomott meg, de miután megnéztem hogy ha olyan nadrág van rajtam aminek nem is ott középen van a varrása, akkor is ott volt az a csík, na akkor esett le, hogy ez a terhességtől van. :)
Fokozatosan kezdett besötétedni, s egyre feljebb nyúlt.
Most már olyan mintha barna filctollal húztak volna egy csíkot a hasam aljától a köldökömig. Majd a köldököm mellett folytatódi, s egészen a mellemig ér. Valahogy elcsuszott, kicsit bénán néz ki, hogy nem középre esik :D
az a bizonyos csik az un. linea negra, elmeletileg mindenkinel van, ugyertem nem terhesen is, es terhesen "jon ki", akinel kijon. nekem nagyon vilagos borom van, megsem jott ki, 35 hetesen.
amúgy akinek kijön, annak barmikor kijohet szerintem, nezegettem pocakfotókat, 100 kepbol kb 2-n lattam, egy nagyon nagy pocin, meg egy kb 18 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!