Nektek mikor kezdett el látszódni az a bizonyos barna csík a hasatokon?
Figyelt kérdés
Én már 2hete is láttam, már annyira halványan, hogy el se akartam hinni, hogy az lesz, de mostmár egyre sötétedik, és egyértelműen kezd már látszani.. teljesen az alhasamtól majdnem a szegcsontomig.
18+5hkm
2013. ápr. 27. 16:50
1/12 anonim válasza:
39 hetes vagyok és nincs csíkom. Az első babával már elég korán megjelent, de nem tudom pontosan mikor.
2/12 anonim válasza:
Nekem első baba és kb a 16.héttől már rendesen látszott,azóta csak erősödött.39hkm
3/12 anonim válasza:
Nekem (még) nincs, 25 hetes vagyok.
5/12 anonim válasza:
Sosem volt csíkom, pedig 3-szor voltam terhes, utoljára ikrekkel.
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ez is legalább annyira változó, mint, hogy kin lesz stria és kin pedig nem :) És akiknek volt, azoknak szülés után mennyi idővel múlt el?
2013. ápr. 27. 17:51
7/12 anonim válasza:
Nekem a 23. héttől jelent meg nagyon halványan és azóta sem lett erősebb, szerencsére.
32+6hkm
8/12 anonim válasza:
23+2 vagyok, nincs egyáltalán csíkom (linea nigra), ellenben eléggé bepelyhesedett a hasam! Szerencsére szőkés, pedig barna hajú vagyok.
9/12 anonim válasza:
25.hét körül,7 hónapos a fiam és még mindig látszik haloványan.
10/12 anonim válasza:
Nem volt. Se csík, se stria. Pedig még szoliztam is terhesség alatt. (az ellenzők kedvéért: mértékkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!